Fredag 1/2

01 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ganska lugn. Du har mycket som snurrar i tankarna just nu så det är inte säkert att du kan fokusera på jobbet så som du brukar. På kvällen tar du flera bra initiativ när det gäller en viss person som du går och tänker på.

Oxen 20/4-20/5

Du har en härlig fredag att se fram emot. Den börjar lugnare än vad den brukar göra och dagen går fort. På kvällen har du en del åtaganden innan du kan slappna av och mysa tillsammans med familj eller vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan idag för att få vara lite för dig själv. Det blir en ganska monoton fredag men det passar dig bra eftersom du då kan låta tankarna få vandra fritt medan du jobbar. Du står inför en del val och du vill verkligen fundera innan du fattar ditt beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar hårt för att vinna den här fredagen. Du har äntligen erkänt dina känslor för dig själv och nu när du vet hur du känner tänker du inte kasta bort den här möjlighete att förverkliga dina drömmar. Du frågar din vän en väldigt personlig fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du ovanligt flirtig. Du känner dig modig och vågar ta mer initiativ än vanligt. Din charm lämnar ingen opåverkad och du ser att den person som du verkligen vill nå fram till faller för din humor och ditt leende. Kvällen handlar om sport och motion mer än om vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en del saker som du bör fundera över den här fredagen. Det handlar om arbete och om hur det fördelas ansvar på ditt jobb. Du är inte riktigt nöjd eftersom du tycker att du får mer ansvar än du får betalt för.

Vågen 23/9-22/10

Under den här fredagen är det viktigt att du är tydligt. Stjärnorna varnar för att om du lindar in det du vill säga i förklaringar så kan det lätt uppstå missförstånd. Kvällen ger dig möjlighet att utforska ett nytt intresse som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt uppfinningsrik idag. Nöden har ingen lag är det koncept du lever i just nu. Du hittar oväntade och ibland rätt så radikala lösningar på omöjliga problem. Dina kollegor är tacksamma för dina initiativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte rädd för att säga det du känner till en viss person. Ibland kan ärlighet vara bättre än både flirt och spel. Du kanske utsätter dig själv för en risk, men du kommer att må bättre när du får veta oavsett om dina känslor är besvarade eller inte.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir härlig och väldigt intim. Du umgås med en vän och ni börjar komma varandra allt närmare. Du vill gärna öppna upp dig för den här personen, men samtidigt är du orolig att hen inte upplever er relation på samma sätt som du gör. Kvällen handlar om att blåsa liv i gammal vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du brottas med ett ganska jobbigt projekt på arbetet. Hur du än försöker så blir det kaos kanske främst för att dina kollegor varken hör eller gör som du säger. Det råder just nu allmän förvirring på din arbetsplats.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en hel del roliga upplevelser. Du har haft svårt att fokusera dig den senaste tiden och det har varit många tankar som har virvlat runt i skallen på dig. De senaste dagarna känner du att livet börjar falla på plats igen och du mår mycket bättre.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons