Lördag 2/2

02 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du fånga en persons uppmärksamhet på många sätt. Det kan vara genom fina pikar, direkt ärlighet eller genom att du blir på gränsen till otrevlig. Du vet inte varför du reagerar så starkt på den här personen, du vet bara att du gör det.

Oxen 20/4-20/5

Idag finns det något eller någon som du vill fira. Det blir en mysig dag där du förbereder dig och en härlig kväll. För dig handlar den här lördagen om att visa att du bryr dig om en viss person. På kvällen får du höra en del roliga nyheter och en del förvånande skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen försöker du väcka liv i en vänskap som har runnit ut i sanden. Försent upptäcker du att du och din vän verkligen växt ifrån varandra den senaste tiden. Ibland är det bättre att släppa taget om något som är dött än att försöka blåsa liv i det igen.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är irriterad på en person som alltid kommer emellan dig och din vän. Oftast upplever du inte att det här är ett problem men idag kommer du på dig själv med att bli lite svartsjuk eller känna dig lite utanför.

Lejonet 23/7-22/8

Du är nervös för ikväll utan att riktigt veta varför. Det ligger en spänd förväntan i luften och du känner att det här kommer att bli en avgörande kväll på många sätt. Kvällen kan bli romantisk och du låter den bli det. Det viktiga är att du inte är rädd för att öppna upp dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lite hysterisk, men det hade du nästan räknat med. Det händer så mycket i ditt liv just nu att det är bra att du tar dig tid att samla ihop dig själv och dina känslor mellan varven. Under lördagen bör du sätta av ett par timmar för dig själv för att komma ikapp mentalt.

Vågen 23/9-22/10

Du är orolig att saker inte går så som du vill att de ska gå. Det handlar om vänskap och det kan vara en komplicerad affär. Du måste försöka att vara tydlig med vad du menar. Din vän har svårt att tolka de signaler som du sänder ut just nu.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

En dag som är som gjord för shopping och nöjen. Det blir en fantastisk lördag där du väljer att spara eller slösa lite efter hur din ekonomi ser ut. Oavsett om du spenderar mycket pengar eller håller dig till en mindre investering så gör du fina fynd idag.

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt medveten om att du kanske har klantat till det när det gäller en relation, men stjärnorna visar på att finns det någon dag då du kan rätta till gamla misstag och skapa nya chanser så är det idag. Våga prata om dina känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

En märklig men på sätt och vis förtrollande lördag. Den innehåller allt från drama, skvaller till romantik. Idag blir du medveten om att du kan bli svartsjuk men också medveten om hur härligt det är att upptäcka att någon känner samma sak som du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en spännande, härlig lördag att se fram emot. Mycket handlar om dig den här dagen. Du älskar att få vara i centrum och du njuter av att umgås med dina vänner. Kvällen kanske inte blir så sen som du hoppats på, men du får många fina minnen ändå.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta sig samman och göra något. Det finns vänner som vill umgås med dig så se till att vara med dem istället för att ligga hemma och grubbla. Ikväll kan du få veta saker som du funderat över och det kommer att underlätta framöver.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons