Söndag 3/2

03 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen funderar du på saker som har med jobbet att göra. Du känner dig orolig inför framtiden fast du vet att du egentligen inte har så mycket att oroa dig för. Det är Plutos position i kombination med rörelser från de större planeterna som orsakar den här känslan hos dig.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen har du möjlighet att vara lite mer aktiv. Du är på ett ganska bra humör den här dagen och du känner en stark till tro till framtiden. Under söndagen får du också höra ett rykte som visar sig vara sant. Det är något som är positivt och som lyser upp din dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det hjälper inte att du är envis du måste också vara utrustad med en stor portion med tålamod idag om du ska lyckas lösa ett ganska knepigt problem.  Det bästa du kan göra är att börja från början och att inte försöka ta genvägar när det gäller den här uppgiften.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det cirkulerar många tankar i ditt huvud idag. Du vet inte riktigt hur du känner och vad du tycker om en viss situation, du vet bara att du önskade att saker vara lite mindre komplicerade. En vän bekänner något som gör dig lite chockad.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det viktigt att visa din vän vad hen betyder för dig. Du har så mycket att ge, men du håller ofta tillbaka av rädsla för att bli sårad. Den här dagen har du möjlighet att göra en del uteaktiviteter och det kan bli väldigt trevligt. Kvällen bjuder på en del lite djupare samtal.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om att få sova ut och ta det lugnt. Har du möjlighet så uppmuntrar du den lata delen av din personlighet och bara njuter av nuet. Det blir en fantastiskt skön dag där det inte händer så överdrivet mycket.

Vågen 23/9-22/10

Ibland säger du emot dig själv och idag är en sådan dag. Du är väl medveten om att du ofta gör så här när du är osäker, men du kan inte hjälpa det eftersom du faktiskt känner på olika sätt minut från minut. Kvällen blir mysig och familjär.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen kan du göra av med alldeles för mycket pengar, Du tenderar ofta att slösa när du känner dig rastlös eller lite orolig. Under den här dagen finns det en chans att du springer på en gammal vän eller ett gammalt ex.

Skytten 22/11-21/12

Du trasslar till en relation mer än du anar när du försöker reda ut den. Problemet är en mängd faktorer som du inte har koll på och som bidrar till att situationen har eskalerat så som den har gjort. Du borde kanske hålla dig utanför istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tror att du vet varför, men du inser att det gör du inte. Idag får du en bekännelse som fullkomligt knockar dig. Det här är något som du verkligen inte anat. Nu gäller det att du samlar ihop dig innan du visar din reaktion. En fin komplimang gör dig glad och pirrig idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om friluftsnöjen och att bara vara. Det är sällan som du får den här tiden för dig själv men idag har du möjlighet att tillbringa en hel del tid med att utöva ett av dina favoritnöjen. Kvällen bjuder på en oväntad nyhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ångrar vissa hårda saker som du har sagt, men du vet inte hur du ska kunna ta tillbaka dem utan att avslöja dig själv. Du vill inte vara sårbar och öppen men samtidigt är den det enda alternativet om du vill få ett slut på den här konflikten.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons