Måndag 4/2

04 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen argumenterar du för att få som du vill i en viss fråga. Du blir irriterad när du blir nedröstad, samtidigt som du faktiskt förstår varför du blir det. Kvällen bjuder på lagom många aktiviteter som är knuta till ett fritidsintresse som du har.

Oxen 20/4-20/5

Du är osäker på ett resonemang, men du föredrar att inte säga något innan du forskat fram lite fler fakta. När man har med den här kollegan att göra bör man kunna backa upp sina argument med bevis och det vet du om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du irriterar dig på en kollega för att hen alltid gör som hen vill utan att diskutera med er andra. Du är trött på att vara tvungen att rätta till onödiga misstag bara för att hen inte lyssnar. Det värsta med hela situationen är att hen skyller på andra när hen själv gör fel.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite sur idag. Du känner dig exkluderad ur en grupp fast du vet att det mer är dina känslor än verkligheten. Du får mer än gärna vara med, men du kan inte rå för att du ändå känner dig utanför. Det är Månen som gör dig så melodramatisk i dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra måndag. Du njuter verkligen av livet just nu och du känner att det mesta går din väg. Det enda du är lite orolig för är att det här härliga stämningen bara är tillfällig och att du åter igen hamnar mellan människor som du tycker om men som av någon anledning aldrig lyckas hålla sams en längre tid.

Jungfru 23/8-22/9

Du tenderar att blir irriterad på småsaker idag. Både din familj och dina kollegor tycker att du förstorar upp saker, medan du själv anser att din irritation är fullt berättigad. Det finns en rastlöshet hos dig som kommer av en kombination av årstiden och Mars placering.

Vågen 23/9-22/10

Det finns få saker som fungerar så väl som du och din familj just nu. Det råder en mysig känsla hemma och därför vill du nästan inte umgås med några andra än dina närmaste. På söndagen försöker du ändå vara lite social med några bekanta som du inte träffar så ofta.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du bryter mönstret idag och det är bra. Det var länge sedan som du tog den här typen av initiativ för att förändra något i din vardag. Mycket har gått på rutin den senaste tiden, men du känner du att det är dags för en förändring.

Skytten 22/11-21/12

Du skryter lite inför en vän om en framgång som du har uppnått, men reaktionen från sin vän blir inte alls den du väntat dig. Du kanske inte vet hela historien bakom din väns beteende så prata med hen först Iinan du dömer.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir intensiv. Du har mycket att göra både privat och på jobbet just nu och det är svårt att hinna med allt. Under den här dagen fattar du ett beslut som rör din framtid. Du inser att det är dags för dig att gå vidare med en relation som du har.

Vattumannen 20/1-18/2

Du irriterar dig på en familjemedlem för att hen är så velig. Du lyckas inte övertyga hen om att stå fast vid det beslut som hen fattat fast den är det enda logiska beslutet som hen kan ta. Du inser att vela är en del av din familjemedlems beslutsprocess.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska nöjd med dig själv just nu. Du närmar dig ditt mål även om du vet att det kommer ta lite tid att nå dit så vet du att du är på rätt väg. På jobbet små kivas du med en kollega. Det känns tryggt att nu två har hittat tillbaka till er vänskap igen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons