Tisdag 5/2

05 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du funderar på att göra en utflykt den här tisdagen mest för att kolla in läget på en arbetsplats, skola eller något annat som intresserar dig. Du vill känna stämningen på plats innan du bestämmer dig för hur du vill göra i framtiden.

Oxen 20/4-20/5

En person som du inte träffar så ofta dyker plötsligt upp på din arbetsplats oanmäld. Även om du blir glad över att se hen igen så är du lite stressad och hinner inte prata så mycket som du skulle vilja. Ta hens nummer så kan ni ses vid ett annat tillfälle.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det bra om du sväljer din stolthet och ber om ursäkt även om du inte tycker det är helt motiverat. Ibland får man vara den vuxna i en konflikt och visa att man kan agera moget fast man är arg och lite besviken.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att erkänna något som du sagt eller gjort eftersom du vet att din vän kommer att tycka att du lägger dig i. Du vill att din vän ska må bra och du är beredd på att offra en del för hens välbefinnande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du dig lekfull och du passar på att busa lite med dina kollegor. Även om du lyckas irritera en del arbetskamrater så går det snabbt över eftersom du är så charmig. Idag är en bra dag att vara uppriktig. Du ger en vän en komplimang och hen blir väldigt glad.

Jungfru 23/8-22/9

Du reagerar starkt på en kollegas kommentar fast du vet att hen inte menar något elakt med den. Just nu är du väldigt känslig för allt som sägs. Under eftermiddagen får du möjlighet att hjälpa till i en fritidsaktivitet av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du ser gärna mellan fingrarna med en väns misstag trots att du vet att hen kan bättre. Det handlar om att du inte vill ställa din vän mot väggen eller sätt för hög press på hen. Kvällen bjuder på en del lite vildare argumentation.

Skorpionen 23/10-21-11

Du säkerställer att en vän får som hen vill genom att stödrösta på hens förslag idag trots att du själv har en ännu bättre idé. Det här är ditt sätt att visa att du backar upp din vän i alla lägen. Kvällen kan bli stressig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ryggar tillbaka när du hör vad en kollega råkat ut för. Du vill gärna stötta din arbetskamrat men du vet inte hur du ska kunna göra det utan att avslöja att du vet något du inte borde veta. Kvällen bjuder på et utmaning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du väldigt stressad. Du känner dig inte redo för den utmaning som väntar den här veckan samtidigt som du verkligen vill få möjlighet att visa vad du går för.  En fin komplimang lyser upp din dag och får dig att må riktigt bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag passar du på att avsluta ett projekt som pågått lite för länge. Du vet att det handlar om att släppa taget även om du inte är hundra procent nöjd eftersom det finns annat som är viktigare än att finputsa på det här projektet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir besviken på att du inte kan träffa en vän efter jobbet. Du hade hoppats på att ni kunde umgås lite idag,, men hen är som vanligt väldigt upptagen. Du måste inse att du får dela din vän med hens största fritidsintresse.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons