Onsdag 6/2

06 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Det finns så många goda nyheter som du vill dela med dig av till dina kollegor. Dina arbetskamrater blir roade av din entusiasm och delar din glädje. Kvällen blir annorlunda och inspirerande.

Oxen 20/4-20/5

Du tar tag i ett projekt som halkat långt efter under jul och nyår. Du tycker att det känns skönt att äntligen får ordning på alla papper och du får dessutom ett bra tips på hur du kan fortsätta att jobba med den här typen av uppgifter på ett effektivt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6  

Du tvekar, försöker och tvekar igen. Det handlar om att du inte riktigt kan bestämma dig för vad du vill det är därför du blir så velig. Under dagen sätter en chef ned foten och då är det bara att göra som hen säger.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen tar du tag i något som du borde gjort för länge sedan men som du skjutit upp för att du är stressad. Du blir nöjd över det resultat du åstadkommer och på kvällen vill du unna dig något riktigt lyxigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen känner du dig lite nere. Du har inte samma positiva inställning varken till jobbet eller till kompisarna som du brukar ha. De kan bero på att du saknar något eller någon. Under dagen får du ett samtal eller ett mess som får dig att må bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta ett steg i taget och att inte stressa fram resultat. Det blir en bra dag där du lyckas balansera måsten med lite mer kreativa uppgifter och på så sätt så blir jobbet roligare. Kvällen bjuder på en trevlig upplevelse.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker hinna med att både prestera på jobbet och göra bra ifrån dig privat. Ibland ställer du lite höga krav på dig själv och idag är en sådan dag. Under eftermiddagen får du ett samtal som får dig att fundera över en investering.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill gärna visa hur fort du kan utvecklas inom ett område och det är bra att du är så entusiastisk, men se bara upp så att du inte stressar fram ett resultat som inte blir så bra som du vill att det ska bli. Kvällen bjuder på en hel del utmaningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tröttnar fort på en väns ständiga skvaller. Det du behöver är fakta och inte rykten, men det visar sig inte lika enkelt att få fram. Under dagen försöker du muntra upp en kollega som verkar vara lite nere.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska nervös den här onsdagen. Du är upp i varv och har svårt att slappna av. Under dagen får du höra nyheter som både förvånar dig och som gör dig glad. En som saknar dig hör av sig flera gånger den här dagen och du inser att du saknar hen minst lika mycket som hen saknar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill vara den första att berätta goda nyheter så därför blir du lite irriterad när en vän hinner före. Du vet att din vän inte menar något illa, men du tycker att hen borde vara tillräckligt inkännande för att förstå att hen bör backa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör den här onsdagen. Det finns en massa positiv energi i ditt horoskop just nu som gör att du orkar ta tag i de problemområden som du har i ditt liv. Idag visar du upp ett brett register av känslor, det mesta positiva men också lite ilska.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons