Torsdag 7/2

07 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen samarbetar du med en person som inte är så lätt att ha att göra med men du lyckas hitta ett sätta att kommunicera så att ni båda kan prestera bra. Du är nöjd med din insats den här torsdagen. Kvällen bjuder på skvaller.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir spännande och trevlig. Du umgås med din familj och du får höra en hel del intressanta saker. Idag inser du att någon som står dig nära har lyckats bättre än du trodde. Kvällen handlar om god mat och att ha trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte hinner med ändå så tar du på dig fler uppgifter. Försök att sänka ribban lite idag. Du mår bättre om du inte stressar fram resultat. Kvällen handlar om att ligga på topp när det gäller en personlig prestation.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte rädd för att säga vad du tycker och tänker idag. En kollega blir lite irriterad på dig för att du inte kan hålla tyst men det struntar du i. Idag försöker du även få kontakt med en vän eller bekant som är bortrest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska långtråkig torsdag. Du försöker att hålla dig på gott humör men det går sådär. Just nu dagdrömmer du en del och det gör att du inte fokuserar på jobbet på det sätt du borde. Det positiva den här torsdagen är att du får höra lite roligt skvaller från en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns personer som står ut med nästan vad som helst för att lyckas, du är inte en av dem. Idag blir du riktigt förbannad när en kollega går över gränsen. Hen visar varken respekt eller hänsyn. Dagen avslutas riktigt mysigt.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte så lätt att resonera med just nu. Det finns för mycket som gör dig upprörd så dina vänner håller hellre tyst än argumenterar med dig. Det är Månens position som skapar det här tumultet av känslor hos dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen ägnar du åt att försöka komma till rätt med ett mindre problem. Det skapar oreda i din vardag även om problemet i sig inte är någon katastrof. Kvällen blir intressant, lärorik och väldigt omtumlande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt driven idag och du vet precis vad du vill. Den här gången tänker du inte ge upp även om du får fajtas för att få det du vill ha. En vän försöker avråda dig från att ge dig in i den här röran igen, men du lyssnar inte på din väns råd.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig, intressant och lärorik. Du lyckas med att visa upp dina talanger inom en mängd områden och du får mycket beröm. Du känner att du har en del att bevisa, om inte för andra så för dig själv. En fin komplimang får dig att le lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen har du många små hinder att klara av innan du kan slappna av och ta det lugnt. Har du möjlighet tillbringar du en del av dagen utomhus. Du behöver få frisk luft för att kunna tänka klart. Kvällen blir trevlig men lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag fokuserar du på jobbet. Du har ändrat dig ifråga om karriärval och den nya inriktning som du tagit gör att du måste jobba hårdare för att nå dina mål. Du får en mycket uppmärksamhet från en kollega och det tycker du är både smickrande och roligt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons