Fredag 8/2

08 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du och satsar allt på ett kort. Du har en idé som du vill genomföra, men du vet inte om dina chefer tycker den är lika bra som du tycker. Under dagen får du höra en mängd olika rykten om en vän och det gör dig arg.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om många olika saker. Det blir en givande och intressant dag. Under den här fredagen upplever du en enorm stress men också en härlig lättnad när allt går på bästa sätt. Det finns en viss tillfredsställelse i att nästan få panik av en situation som sedan blir till en triumf istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har många saker att fundera över den här fredagen. Det handlar om val och om att vara säker på dina beslut. Du känner dig allt annat än bestämd så det är bra att ha en vän att bolla dina idéer och din oro med.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir inte alls så som du tänkt dig den här fredagen. Du känner dig lite ensam och övergiven trots att du omger dig med vänner. Dagen handlar om tankar på framtiden, karriären och utbildningar. Under dagen passar du på att testa en ny hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter av den här fredagen även om den inte riktigt blir så som du hade hoppats. Du omger din gärna med din familj och kvällen blir mysig och harmonisk. Den här dagen tar du mod till dig att bekänna färg för en vän. Du tycker det är på tiden att ni lägger alla kort på bordet.

Jungfru 23/8-22/9

Du får som du vill i ett visst sammanhang ändå så blir du inte särskilt glad. Du vet att din seger är på en annan persons bekostnad och det gillar du inte. Kvällen blir festlig. Du går gärna ut och träffar dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Idag behöver du få något nytt att tänka på. Det har varit en ganska tung vecka och nu vill du lägga den bakom dig. Idag så pratar du om din framtid med din chef. Du känner att du måste få klarhet i vissa frågor.

Skorpionen 23/10-21-11

Bli inte försiktig idag utan våga. Det finns så mycket kreativitet i ditt tecken just nu att du knappast kan misslyckas med ett konstnärligt projekt. Kvällen bjuder på många skratt och en hel del dråpliga händelser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du tät kontakt med en person som du tycker väldigt mycket om. Det som bekymrar dig är att ni inte har samma kemi mellan er som ni haft tidigare och du vet inte riktigt vad det beror på. Tänk på att det är svårt att gå tillbaka. Ibland är det bättre att släppa taget om det förflutna

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir väldigt intensiv på ett bra sätt. Det kan bli en av de bästa dagarna på väldigt länge både när det gället din karriär och ditt privatliv. Du åstadkommer något som varken du eller dina chefer trodde var möjligt. Det är din envishet och din starka vilja som gör dig så här unik.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir nervkittlande och intressant. Du upplever storhet, häftiga miljöer och framför allt så upplever du ren lycka. Under dagen får du chansen att vara del av något som är unikt och du suger verkligen åt dig av det här tillfället.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite tveksam till all uppmärksamhet som du får från en vän just nu. Du har insett att hen vill ha mer av dig än du är bredd att ge. För dig finns det andra personer som intresserar dig mer, men du vill samtidigt inte såra din vän genom att vara allt för avvisande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons