Lördag 9/2

09 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir trevlig och intensiv. Du ägnar gärna dagen åt fysisk aktivitet utomhus som skidor, promenader eller pulkaåkning. Snön får dig att bli ett barn på nytt och lockar fram en busighet i dig som inte funnits därpå länge.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen bjuder på en massa underhållning. Du ägnar dig åt något som du älskar och det gör att dagen går fort. Det uppstår en del förvirring efter lunch när det visar sig att vissa saker har blandats ihop, Som tur är så är du bra på att reda ut röriga situationer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt bestämd och det är bra. Genom att visa vad du vill så lämnar du inte utrymme för tvivel. Just nu är tiden din största tillgång så det gäller att du tar vara på den fördelen så mycket som möjligt. Kvällen kan bjuda på smågnabb mellan dig och en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir riktigt lat. Du gör inte många knop den här dagen och det njuter du verkligen av. Alla beslut eller tunga projekt skjuter du upp till en annan dag. Under lördagskvällen försöker du skaffa dig lite information om en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag funderar du en del. Du känner dig ganska säker på vad du vill, men du undrar över vad en annan person tycker och tänker. Hen kan vara rätt så svårläst. Egentligen finns det inte så mycket att fundera på, ta en dag i taget och se vart den leder istället för att planera för långt framåt.

Jungfru 23/8-22/9

Du skäller ut en familjemedlem eller släkting som du tycker uppför sig illa idag. Hen har ingen som helst känsla för vad som är rätt eller fel utan kör på utan att ta hänsyn till andra. På kvällen får du uppmärksamhet från en person som du länge velat bli närmare vän med.

Vågen 23/9-22/10

Du blir frustrerad idag eftersom du inte får som du vill. Du har länge försökt att driva igenom en viss idé hemma, men det möts av hårdnackat motstånd, särskilt av den unga generationen. Kvällen bjuder på roliga och varierande nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv och du måste stressa för att hinna med. Du vet att det beror på att du planerat dåligt och inte förberett dig så bra som du skulle kunna ha gjort. Kvällen passar bra till ett frivilligt engagemang av något slag,

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ältar allt en person säger och gör och det förbättrar knappast situationen. Istället för att oroa dig så mycket så bör du försöka ha lite kul den här helgen. Ta kontakt med en vän som du inte sett på ett tag och hitta på något tillsammans med hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen blir jätte trevlig. Du kan slappna av och ägna dig åt att vara social med människor som du tycker om. Dagen bjuder på skvaller, spänning och en del dramatik. Under eftermiddagen passar du på att hjälpa en vän som är väldigt stressad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har hört en del rykten om en person som du ogillar och nu blir du ganska säker på att ditt första intryckt av hen är korrekt. Under den här dagen så passar du på att njuta av underhållning av hög klass. Kvällen bjuder på trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en person som vill träffa dig idag samtidigt som du faktiskt inte har någon lust att umgås med hen. Att komma med undanflykter kommer bara att ställa till det för dig. Var ärlig och säg att du behöver tid att få vara för dig själv istället för att dra en vit lögn.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons