Söndag 10/2

10 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant söndag där du får vara i centrum av ett evenemang av något slag. Du tycker att det här är evenemanget är både roligt och utmanande på samma gång. Kvällen handlar om att vara väldigt försiktig med vad du säger.

Oxen 20/4-20/5

Du är på väg den här söndagen. Det kan röra sig om en kortare utflykt eller en dagsresa. För dig har det varit en bra helg men du är trött och du tar gärna en tidig kväll. Lite trevlig information som rör arbetet avbryter en ganska vardaglig söndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir irriterad på en person för att hen inte förstår det du vill förmedla. Själv tycker du att du är väldigt tydlig, men det tycker inte din vän. Hen anser att du lindar in det du vill ha sagt för att slippa konfrontationer.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara väldigt effektiv antingen det gäller ett självpåtaget uppdrag eller ett arbete av något slag. Det blir en intressant och lärorik dag där du utvecklas och växer. Under eftermiddagen får du möjlighet att unna dig själv lite lyx.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt glad den här söndagen. Du har fått goda nyheter från en vän och du är glad för hens skull. Du har också bestämt träff med en person i veckan och det är något som du ser fram emot lite extra. Din familj får njuta av ett ovanligt charmigt Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en del att tänka på den här söndagen. Det som skulle bli en riktigt lat dag tar en helt annan vändning när en släkting plötsligt behöver akut hjälp med ett projekt. Vanligtvis är du inte så lättcharmad när det gäller att hjälpa till, men den här personen har alltid ställt upp på dig.

Vågen 23/9-22/10

Du får vara den som är den kloka idag. Dina vänner är som yra höns och det kommer inte att bli något gjort om du inte styr upp det. Under eftermiddagen passar det bra att vara utomhus om du har den möjligheten.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir inte så lätt att övertyga en vän om att vara lite äventyrlig som du trodde att det skulle bli. Problemet är att din vän ser en massa hinder istället för utmaningar. Du måste få hen att vara lite mer positiv till det mesta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som inte låter dig styras av andra personer åsikter även om de betyder en del för dig. Idag får du höra vad en vän anser om dig och det sårar dig lite eftersom du tycker din vän dömer dig för hårt samtidigt så blir du ännu mer motiverad att följa din egen väg.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant dag med både upp och nedgångar. Den här dagen tar du hand om andra och hjälper till snarare än att prioritera dig själv. Din omtanke är uppskattad och du känner värmen från dina vänner. Kvällen blir alldeles för sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Planera inte för mycket den här söndagen för du kommer inte hinna med allt. Välj ut ett par saker och gör dem bra istället för att försöka hinna med allt. Kvällen bjuder på överraskningar av olika slag. Det blir en intressant söndag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du uttråkad och när du är uttråkad kan du göra dumma saker bara för att det ska hända något. Den här söndagen kommer du på en av dina mest briljanta idéer som i efterhand kanske inte är så klok. När det kommer till känslor, attraktion och kärlek bör du vara lite försiktig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons