Måndag 11/2

11 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du att prioritera det som är viktigast men det blir svårt eftersom det är så mycket som du måste hinna med. Risken för att du får jobba över den här dagen är stor. Under kvällen får du nyheter som rör din framtid.

Oxen 20/4-20/5

Du klämmer in en hel del den här måndagen. Både privat och på jobbet är det fullt upp. Du gillar att det händer något samtidigt som du inte uppskattar känslan av att hela tiden ligga lite efter. På kvällen får du träffa någon som du tycker om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv dag på många sätt den här måndagen. Du har mycket att göra, men det verkar som du av någon anledning inte kan jobba hel dag och då blir det ännu tajtare i schemat. På kvällen får du en fråga som rör sommaren.

Kräftan 21/6-22/7

Du har det riktigt långtråkigt den här måndagen. Den blir inte alls så som du föreställt dig. Du är på dåligt humör och inte ens din mest livfulla vän kan muntra upp dig helt. Under dagen finns det risk att du börjar gräla med en kollega.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du dig lite nervös och spänd. Du väntar på att något ska hända, men du vet att det antagligen inte kommer att ske idag. På jobbet är allt sig likt och du känner ingen direkt inspiration i det du gör. På kvällen vill du gärna träffa en vän om hen har tid och ork.

Jungfru 23/8-22/9

Du irriterar dig på att en kollega alltid ska ha rätt även när hen uppenbarligen har helt fel. Det blir en intressant måndag där arbetet flyter på fram till lunch och sedan börjar utmaningarna. Var inte rädd för att säga vad du tycker och tänker den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något avslappnat i ditt tecken just nu. Du njuter av stunden och funderar varken på gårdagen eller på morgondagen. Den här måndagen handlar om att vara kreativ och att hitta roliga sätt att lösa mindre problem. En chef hoppar in och hjälper dig idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får hela tiden höra saker som du ogillar från en vän och idag säger du ifrån. Du vill inte ha skvaller om dina kollegor eller andra vänner från den här personen. Under eftermiddagen får du chansen att testa en ny intressant aktivitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du gärna visa en vän lite extra omtanke. Du märker att hen är lite nere för att hen saknar någon. Din vän uppskattar att du försöker muntra upp hen, men det går inte så bra eftersom hen mest vill hålla sig för sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir trevlig, men kanske lite väl social för din smak. Alla vill hänga och umgås men du skulle uppskatta lite tid för dig själv. Det är svårt att säga något eftersom dina vänner inte känner på samma sätt som du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en ganska trevlig och inte allt för lång måndag att se fram emot. Du har haft en rolig och väldigt spännande helg så det blir lite konstigt att komma tillbaka till vardagen igen. En chef ger dig ett frestande erbjudande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna försöka anstränga dig lite även om du inte har någon lust. Det finns en kollega som blir väldigt ledsen av ditt dåliga humör. En annan kollega tar kontakt med dig och du inser att du faktiskt blir uppmuntrad av hen. Det är något med den personen som alltid väcker starka känslor hos dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons