Onsdag 13/2

13 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen inleds lite väl intensivt för din del. Du tvingas lägga korten på bordet och visar upp vilka kunskaper du verkligen äger, inte bara vilka du skryter om att du har. Även om du inte ljugit om dina meriter kan det hända att du överdrivit något och idag kommer allt fram.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite osäker på en vän. Du trodde att du kunde läsa hen bra, men idag säger hen eller gör något som helt går emot den person som du trodde dig känna. Tänk på att alla personer har sidor som de vanligtvis inte visar upp av olika skäl. Alla måste få ha hemligheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara nog så irriterande, men ändå så tycker dina kollegor väldigt mycket om dig. Idag visar du åter igen prov på din härliga charm och ditt lättsamma humör. Du får stämningen i topp trots att det är mycket att göra och många är sjuka.

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du dig lite utanför och du försöker att inte visa ditt missnöje. När en vän försöker få med dig på en aktivitet så fräser du först ifrån men ångrar dig genast eftersom det var den här typen av omtanke som du kände att du saknade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite svartsjuk idag, men du försöker att ignorera det. Det är två personer som kommer lite väl bra överrens för din smak. Visst vill du att de ska hålla sams för det förenklar för alla, men det behöver inte betyda att de ska börja tycka om varandra. I övrigt en ganska intensiv dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inga risker när en vän antyder något som kan vara en stor hemlighet. Du vet att den här typen av information gärna läcker ut så du ser till att tysta ned alla rykten som påbörjas. Under dagen kommer en chef med en ganska knepig uppgift som du måste lösa under tidspress.

Vågen 23/9-22/10

Du får en prövande men rolig uppgift att sätta tänderna i idag på jobbet. Det kan krävas en del hjälp från någon med mer erfarenhet än vad du har så var inte rädd för att be om råd om du kör fast. Kvällen passar bra till träning av alla slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir inte som du tänkt dig den här onsdagen och det beror delvis på att en vän har beslutat sig för att inte hjälpa till så som hen lovat. Visst blir du besviken, men du förstår ändå varför din vän drar sig ur. Hen har väldigt goda skäl till att hoppa av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av energi i ditt horoskop men den drar åt olika håll. Ena stunden är du på ett strålande gott humör och du verkligen mår toppen medan du i nästa sekund blir irriterad på dina vänner och drar dig undan för dig själv i hopp om att någon ska märka att du är arg.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen går väldigt fort. Du har roligt samtidigt som du märker att det är en spänd stämning i luften och du kan inte riktigt stätta fingret på vart felet är. Under eftermiddagen får du ett positivt besked som rör din hälsa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan en uppgift som du egentligen borde gjort för länge sedan men som tråkar ut dig bara vid tanken på att göra den. Din chef blir lite irriterad på dina vaga undanflykter men väljer att lägga uppgiften på någon annan och se genom fingrarna med din ovilja.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en härlig och spännande onsdag att se fram emot. Du knyter allt mer an till en kollega och ni märker att ni har mycket gemensamt. Omgivningen blir inte bara förvånande att ni uppskattar varandra, många blir lite irriterade på att ni har fått så fin kontakt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons