Torsdag 14/2

14 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig lite ur balans den här dagen. Även om ditt humör är bra så hänger inte riktigt kroppen med. Det kan vara en början till en förkylning som saktar ned dig. Kvällen handlar om dem du tycker om. Har du en partner kan den bli romantisk.

Oxen 20/4-20/5

Du har massor att göra idag och du ser till att hålla ett högt tempo hela dagen. Den här torsdagen blir intensiv, men rolig och kreativ. Du skrattar mycket, både t dig själv och åt vissa dråpliga situationer på jobbet. På kvällen skämmer du bort din närmaste med lite extra omtanke och kanske en liten present.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt intresserad av att synas den här dagen. Om det finns uppdrag eller arbetsuppgifter som lyfter fram dig mer i rampljuset så kastar du dig över dem. Du har ett starkt behov av att få bekräftelse just nu och det får du bäst genom att både höras och synas i större sammanhang.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lite annorlunda dag som kanske inte slutar så som du tänkt dig. Du fokuserar förvånansvärt lite på romantik, även om tillåter dig att dagdrömma lite. Under dagen stöter du på utmaningar som du måste tänka igenom innan du tar dig an dem.

Lejonet 23/7-22/8

Den här torsdagen kan bli härligt romantisk om du vill det, men det hänger på dig. Den person du helst vill spendera tid med skulle aldrig våga ta ett initiativ, särskilt inte på alla hjärtans dag. Tillåt dig att visa känslor och våga vara lite romantisk, det kommer att uppskattas.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt gammaldags och därför så betyder den här dagen kanske lite väl mycket för dig. Du vill gärna fira den med en romantisk middag, i alla fal om du inte har egna barn.  Har du familj kan det vara aktuellt med lite mer alternativt firande.

Vågen 23/9-22/10

Du envisas med att göra saker på ditt sätt och det kan vara väldigt bra den här dagen. Om du har ett förhållande så uppskattas din påhittighet och din ovilja att följa traditioner. Som singel är det här en riktigt bra dag att flirta. Nästan alla du möter är lite extra motagliga för kärlek.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om vad du vill, inte vad andra har för förväntningar på dig. Du måste följa ditt hjärta i alla lägen om det ska bli bra. Som singel så kan det blir en mysig men ändå lite vemodig dag där jobbet och dina kollegor spelar en central roll.

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga möjligheter att komma undan dig själv eller dina känslor idag. Oavsett om det är för att det är alla hjärtans dag eller att du har kommit till en punkt där det inte är någon idé att förneka vad dii känner så är det här rätt dag att vara öppen och ärlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett sprudlande bra humör den här torsdagen. Du sprider glädje och värme omkring dig. Finns det någon som du tycker extra mycket om så bör du våga vara mer öppen med dina känslor. Dagen kan bli väldigt romantisk om du bar anstränger dig lite.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en tvekan i ditt horoskop idag. Det kan röra ditt privatliv men det troligaste är att det har med jobbet att göra. Vattumannen är gärna romantisk i början av ett förhållande, men sedan ebbar fantasin ut och alla hjärtans dag blir en dag att fira med en semla snarare än röda rosor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite kluven den här dagen. Egentligen skulle du vilja få leva ut hela din romantiska sida och uppvakta den person som du är intresserad av oavsett om ni är ett par eller inte. Tyvärr är det ofta enklare att drömma än att agera även om du kommer att få en fantastisk dag om du vågar satsa.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons