Fredag 15/2

15 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir väldigt stressig. Du har hamnat efter med en mängd uppgifter och nu måste du klara av dem innan du kan ta helg. En kollega är snäll och hjälper dig extra mycket den här dagen. Kvällen blir äventyrlig.

Oxen 20/4-20/5

Du har laddat för den här fredagen- äntligen en härlig och lite lugnare helg att se fram emot. Under dagen får du en fin komplimang av en kollega som verkligen uppskattar dig. Kvällen blir mysig, men lite väl tidig. Det finns en risk att du somnar framför tv den här fredagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt intresserad av en rykte som surrar i luften idag. Du vet inte riktigt hur det har uppstått, men det tänker du ta reda på. Eftermiddagen och kvällen bjuder på intressanta aktiviteter. Du känner att du utvecklas mycket just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Det är vår i luften och det kan få Kräftorna ut balans. Du är en person som lever med Måncykeln och den i kombination med milda vindar och sol får dig att verkligen vakna till liv. Idag får dina kollegor njuta av en ovanligt busig och sprallig Kräfta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt förälskad just nu. Det kan vara att du är kär i en viss person eller så är du kär i kärleken men resultatet blir detsamma. Du har svårt att fokusera på jobbet och du vill tillbringa så mycket tid som möjligt med din crush. Idag avstår du från en hobby för att vara med din kärlek.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt mån om att vara exakt idag. Du vet att det är mycket som står på spel och då kan slarv vara en avgörande faktor till om du kommer hem i tid. Du visar en kollega hur hen ska göra med en arbetsuppgift men hur många gånger du än förklarar så gör din kollega fel i alla fall.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant fredag där psykologi och empati spelar en central roll. Du brukar inte ha några problem med att hantera olika typer av människor, men idag stöter du på en person som är nästan omöjlig att läsa, till och med för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ifrågasätter en kollegas kompetens när hen gör upprepade misstag på enkla uppgifter. Du inser ganska snart att det inte handlar om att hen är korkad, bara disträ. Hen har tankarna på annat håll än på arbetet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är målmedveten just nu, i alla fall när det kommer till kärlek. Det finns en person som du vill fånga och du tänker ta till alla medel för att få som du vill. Idag har du tät kontakt med den här personen och du är ditt allra charmigaste jag.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir rolig och väldigt intensiv. Just nu samarbetar du extra bra med en person som du har haft lite svårt att komma överens med mellan varven. Dagen handlar om vänskap, om kärlek och om att leva i nuet. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

Du planerar för helgen idag och det märks på att du både lyckas sluta lite tidigare och få mycket gjort på kvällen hemma. Den finns energi i ditt horoskop som kommer från Solen. Du känner att du orkar mer och att du inte är lika trött på kvällarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill gärna spendera tid med dina vänner, men för dig är det viktigt att ni inte blir för få. Det blir lätt en stel stämning mellan dig och en vän när ni är ensamma så du ser till att ha fler närvarande när hen är med. Kvällen bjuder på skvaller och massor av skratt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons