Lördag 16/2

16 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att hamna i trubbel just nu. Det är små saker som du säger och som du gör som tycks reta upp din omgivning. Det är Mars som drar in en ganska krånglig påverkan på ditt tecken som gör att du kan uppfattas lite provocerande fast du egentligen inte menar det.

Oxen 20/4-20/5

Du vill så mycket idag att det finns en risk att du påbörjar en massa saker som du har svårt att avsluta. Morgonen och förmiddagen är fylld av arbete och olika krav, men efter lunch lugnar det ned sig och du kan fokusera på saker som du tycker är lite mer kreativa. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du på väldigt gott humör idag och du sprider glädje omkring dig. Just nu känns det som det mesta i ditt liv flyter på bra och du får mycket gjort både privat och på Jobbet. Den här lördagen ägnar du lite väl mycket tid åt att grubbla över något som ligger i framtiden.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska trött på dåliga ursäkter från en släkting som ständigt lovar mycket men håller lite. Du måste säga ifrån på ett sådant sätt att din släkting förstår att du menar allvar. Under eftermiddagen inser du att du missat en aktivitet som du mer än gärna ville vara med på.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lite konfunderad idag. En vän antyder något som får dig att fundera. Hen brukar inte vara glasklar med vad hen menar men idag är din vän luddigare än vanligt. Kvällen bjuder på godis och mys med familj eller med vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Du har starka åsikter just nu som förstärks ytterligare av Uranus. Vissa personer kanske upplever dig som oresonlig, men själv tycker du bara att du är stark i det du tror på. Under den här dagen passar det bra med historierelaterad aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar e släkting genom att göra tvärtom mot vad hen föreslår. Det här är ditt sätt att markera att alla råd är bra med till slut är det ändå du själv som måste välja. Den här dagen handlar också om att lita på en vän trots att du inte riktigt vet vad som pågår.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag skapar du ett behov om det inte redan finns där. För dig är det viktigt med passion och vilja oavsett om det gäller ditt privatliv, en hobby eller jobbet. Lördagen blir en dag då du bjuder på dig själv. Kvällen ser ut att bli festlig.

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir stressig men rolig. Du har många aktiviteter som du vill hinna med och dagen går fort. På kvällen ser du till att träffa personer som du står nära. Det blir en mysig och väldigt underhållande lördag med en ganska oväntad tvist.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är fullt upp den här lördagen. Du ska hinna med vänner, släkt träning och kanske lite mer vänner. För dig är det viktigt att planera dagen i detalj annars kommer ditt schema att gå åt skogen. På kvällen får du höra ett intressant rykte och du får träffa en person som gör dig knäsvag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara väldigt kort i tonen när du är stressad och det är du idag. Det blir en ganska jobbig lördag inledningsvis, men när du väl fått ordning på det du ska fixa kan du slappna av och ha roligt. Kvällen bjuder på många skratt och en del skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet vad du vill i vanliga fall men just nu är du lite förvirrad. Dina känslor drar åt många håll och du har helt enkelt svårt för att bestämma dig för vad det är du vill göra. Ikväll kommer vissa pusselbitar att falla på plats men frågan är om det förenklar eller försvårar din situation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons