Söndag 17/2

17 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt den här söndagen. Du behöver verkligen få vila ut och njuta av att slippa göra saker. Dagen handlar om en hobby som du inte haft tid med under vintern men som börjar bli aktuell igen. En bortförklaring från en vän gör dig irriterad.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen försöker du tillbringa några timmar utomhus. För dig är det viktigt att ta till vara på ljuset. Du mår bättre av att vara ute i naturen, särskilt om det är sol ute. Idag skämmer du bort dig själv med lite lyx i form av mat, ett hemma SPA eller ett impulsköp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt förhandlingsbar idag. Du är öppen för nästan alla förslag så länge de inte rör arbete eller städning. En vän överraskar dig med en ganska vågad men rolig idé om vad ni kan hitta på tillsammans den här söndagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite besviken på en vän, men du vill inte säga det till hen rakt ut. Du vet att det mer handlar om vad du känner än om vad din vän har gjort. Månen förstärker din känslighet och gör att du regerar på saker som inte skulle bli så berörd av i vanliga fall.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen vill du gärna träffa dina vänner, men du vill att de ska ta initiativet snarare än att du själv gör det. Du måste nog försöka mer om du vill ses. Dina vänner är lite sega just nu och har svårt att hitta på saker att göra. Varför inte föreslå ett biobesök?

Jungfru 23/8-22/9

Du säger nej till en släkting som börjar ställa för många krav. Visst vill du hjälpa till, men det får faktiskt finnas några gränser. Du kan inte släppa allt för att hjälpa din släkting så fort hen ringer. I övrigt en harmonisk dag där utomhusaktiviteter spelar en stor roll.

Vågen 23/9-22/10

Det händer mycket omkring dig just nu och du har fullt upp med att försöka hänga med i svängarna. Det är vänner som flyttar isär, andra som hittar kärleken och släktingar som byter bostad eller jobb. Den här dagen handlar om någon som behöver din hjälp, kanske med en flytt eller ommöblering.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du är lite försiktig är du ska kritisera en ung släkting. Hen behöver hjälp med en uppgift av något slag och hen är helt fel ute i sina tankegångar. Samtidigt som du vill hjälpa så vill du inte stampa på din släkting självkänsla. Det blir en tuff balansgång.

Skytten 22/11-21/12

Det har varit en bra helg och du vill att den ska fortsätta i samma anda som den har börjat. Du känner att du äntligen börjar få alla pusselbitar på plats. En vän har lite svårt att ses idag, men du övertygar hen om att det kommer att vara värt det hen måste offra för att få loss tid till att ses.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är stressad över jobbet även om du är ledig idag. Du vill prestera bra och det kan innebära en del hemarbete. I övrigt handlar dagen om träning, att vara utomhus och att umgås med vänner i den mån du hinner. Gör något du verkligen vill idag som att åka och shoppa eller ta en promenad.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du är lite trött idag. Det har varit mycket den senaste tiden och du har inte hunnit vila ut ordentligt. Idag har du inga måsten så du tillbringar gärna dagen med att göra så lite som möjligt. Oavsett om du ägnar söndagen åt att titta på sport och serier, vara utomhus eller sova så blir det en bra dag

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mån om att alla ska trivas den här söndagen. Själv är du på gott humör och det gör att du vill att dina vänner ska må extra bra. Du skämmer bort en person med uppmärksamhet och hen börjar tro att det är något mellan er, själv är du inte lika säker på vad du vill.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons