Måndag 18/2

18 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stressig inledning den här måndagen. Du har en del saker som du ligger efter med och därför går du upp extra tidigt. En vän säger något som gör dig lite fundersam. Du har inte tänkt i de här banorna tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara effektiv. Du är ganska pigg på morgonen och du känner att det är vår i luften. På lunchen mår du bra av att komma utomhus en sväng, varför inte ta en promenad om vädret är bra? Kvällen handlar om att hjälp och stötta en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara väldigt provocerande just nu. Mars position ger dig massor av driv och energi men också ett jäkla humör. Det är nästan som att du njuter av att reta upp människor omkring dig. Du vill att det ska hända saker.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska vardaglig måndag där det inte händer så mycket som du skulle önska att det gjorde. Just nu är du inne i en period då du är rastlös. Du är trött på jobbet och du orkar inte riktigt börja med någon ny hobby samtidigt som du är trött på att tillbringa kvällarna hemma.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du övertala en vän att vara lite mer äventyrlig. Hen är envis och vill inte det du vill. Respektera hens önskan. Du kanske får tänka om i det här fallet. När det gäller kärleken verkar du ha svårt att få till det. Som singel har du lätt för att bli förälskad med svårt att ta initiativ.

Jungfru 23/8-22/9

Du skämmer bort dina arbetskamrater och din familj med din omtanke. Du anstränger dig lite extra för att alla ska må bra. Den här måndagen överraskar du gärna dina nära och kära med en extra god middag och dina arbetskamrater med en improviserad fika.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en balansgång idag, men det är din specialitet så det borde inte vara några problem. Du måste försöka att både få med dig dina chefer och dina kollegor på ett projekt där de inte är överens och då är det förhandling som gäller. Du måste få båda sidor att se fördelarna med en kompromiss.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Idag är du löjligt glad utan att du vet varför. Du vaknar upp och känner dig härligt harmonisk. Det beror på en konstellation mellan Månen och Venus vilket förstärker alla positiva känslor hos dig. Dagen flyter på bra och kvällen handlar om att våga vara öppen med dina känslor.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du uttråkad och då försöker du hitta på saker som kanske inte är så nyttiga för dig. Försök att hålla fokus på jobbet. Du har en del viktiga projekt att avsluta och resultatet kan påverka din närmaste karriär.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag försöker du att tänka långsiktigt. Du har skjutit upp alla avgörande beslut men nu är det dags att du tar tag i dem på allvar. Det handlar om arbetet, karriären och om utbildningar. Idag får du en oväntad men fin komplimang av en kollega. Tänk att en liten kommentar kan lysa upp en hel dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett allvar över ditt tecken den här måndagen. Saker går inte som du vill på jobbet och det är avgörande att du agerar fort och strukturerat. En chef hoppar gärna in och hjälper dig, men då måste du sätta hen in i problematiken vilket kan ta ifrån dig värdefull tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att inte flirta idag. Du försöker hålla dig neutral, men du tycker det är kul med uppmärksamhet och då plockar du fram din charmigaste sida. Det finns en påtaglig spänning mellan dig och en kollega. Det är en attraktion som du försöker att glömma eftersom den är lite tabu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons