Tisdag 19/2

19 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du mod till dig och frågar en kollega om något som är privat. Du kanske inte får ett rakt svar men du märker i alla fall att din kollega inte tar illa upp för att du blir lite närgången. Det här är goda nyheter för din del.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen jättejobbig och lång. Det känns som hur fort du än jobbar så blir inget klart i tid. En kollega hjälper dig en hel del, men även om ni två gör en hjälteinstas så är risken för att ni får jobba över ganska stor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många olika alternativ att välja på den här dagen så det gäller bara att göra rätt val. Här handlar det om att väga fakta mot vad det är ditt hjärta vill. Under dagen väntar goda nyheter som rör arbetet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska nöjd med den här tisdagen. Du umgås en hel del med en vän som du inte har träffat så mycket som du brukar den senaste tiden. Ni har en hel del skvaller att ta igen Under eftermiddagen så får du svar på en känslig fråga från en chef.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite fundersam den här tisdagen. Det känns som om något har förändrats utan att du riktigt kan säga vad det är. Du blir lite orolig att något är fel mellan dig och en vän, men när du frågar rakt ut så får du inget tillfredsställande svar.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland så måste saker få gå på rutin och det måste finnas dagar där det inte händer så mycket. Den här dagen handlar om att vara lagom effektiv och om att se andra personers behov. Kvällen blir mysig och underhållande.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att se genom fingrarna med ett misstag som en vän gjort. Trots att det inte är ett allvarligt misstag så är du sårad. Din vän borde veta bättre än att göra så här mot dig, igen. Det är där skon klämmer, det är inte första gången som du hen gör så här.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker att muntra upp en vän som är deppig. Hen har alltid haft ganska stora humörsvängningar men just nu är de värre än vanligt. Vad du än säger den här dagen så lyckas din vän vända det till något negativt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är orolig. Du märker att en vän förändras och det gillar du inte. Ni var på väg mot något bra, men nu känns det inte på samma sätt när ni pratar eller sms:ar med varandra. Under eftermiddagen får du goda nyheter av en chef.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en konstig men intressant dag för din del. Du känner spänningar i luften, både negativa och positiva. Du märker själv att dina känslor och tankar har förändrats den senaste tiden och du är lite osäker på hur du ska hantera situationen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att vara effektiv men nu när din hälsa inte är på topp så har du svårt att prestera så bra som du borde. En kollega försöker täcka upp för dig och det kanske är lika bra att du ger upp och går hem. Är man dålig ska man tillåta sig att vara sjuk.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar en hel del just nu. Du har varit ovanligt ärlig mot en vän och nu märker du att den öppenheten lönar sig. Under tisdagen funderar du på att göra ett tillägg eller på att förändra något som har med din karriär att göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons