Onsdag 20/2

20 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att våga vara i centrum. Vädurar har sällan problem med att ta plats och synas, men just nu är det någon som du gärna vill imponera på och när hen är närvarande så låser sig din förmåga att uttrycka dig klart.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inga berg som är omöjliga att rubba på, det märker du den här onsdagen. Saker som du tagit för givna är omöjliga att uppnå för din del är plötsligt innan räckhåll. Det är en chans som kommer att kräva en del uppoffringar, fundera på om det är värt det för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

När någon viftar med en vit flagg bör du förlåta den personen. Alla har vi gjort misstag så det är bara att försöka gå vidare. Under onsdagen får du möjlighet att vara lite extra kreativ på jobbet. Du behöver verkligen få leva ut din konstnärliga sida för att må bra.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns olika saker som motiverar dig att anstränga dig lite extra men din starkaste drivkraft just nu att du avskyr att se när en vän eller släkting blir besviken på att du inte försöker. Du vill att den här personen ska vara stolt över dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På onsdagen kopplar du på din charmigaste sida. Du får alla att le och trivas och du blir särskilt glad när du ser en viss person slappna av och ha roligt. Det har varit mycket i din väns liv den senaste tiden så hen förtjänar verkligen att bara få njuta av ögonblicket.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter en kollegas beslut och det kan sluta med en ganska hätsk diskussion mellan er. Båda ni två har humör och båda är lika envisa vilket ni märker av idag. I övrigt en ganska effektiv men ändå lugn onsdag.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt mån om att alla nya ska känna sig välkomna och trivas. Det är inte ofta du har så många oerfarna att ta hand om som du har just nu och du blir extra beskyddande om de är väldigt unga. Kvällen bjuder på sportiga aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns få personer som du verkligen uppskattar så mycket som en gammal vän. Ni känner varandra utan och innan och du behöver inte ens berätta när du mår dåligt, hen ser direkt på dig att något är fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite sur mot en vän och du vill inte berätta varför du uppför dig så här. Det har egentligen inte så mycket med din vän att göra som med alla omständigheter runt omkring. Du borde starta med att vara ärlig mot dig själv och erkänna dina känslor för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du verkligen förvirrad. En person sänder ut väldigt blandade signaler till dig och du vet inte hur du ska tolka dem. Hen är trevlig uppmärksam och får dig att skratta. Samtidigt som ni är på väg att bli bra vänner så känner du att hen är ute efter något mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett väldigt uselt humör idag och det går ut över alla din närmaste. Du mår inte så bra och därför så fräser du både åt kollegor och åt din familj. Kanske vore det bättre att vara rak och säga att du mår dåligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du på ett väldigt bra humör. Du känner dig charmig och du gillar att förtrolla din omgivning med dina rappa kommentarer och torra skämt. På jobbet har du chansen att få jobba med dina favoriter i ett visst projekt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons