Torsdag 21/2

21 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tråkig inledning på torsdagen. Du är trött och irriterad och du stör dig på många personer. Under dagen så börjar du må bättre och i samband med att du känner dig mer okej så lättar ditt dåliga humör och världen blir en trevligare plats att vistas på.

Oxen 20/4-20/5

Idag rör du om väldigt många känslor genom en kommentar som du själv inte ens reflekterar över. Det du säger kanske är ganska trivialt, men när det kommer från dig så blir människor i din omgivning både förvånade och lite upprörda. Du är inte en person som säger sådana saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir rolig men intensiv. Du har så mycket du vill hinna med den här torsdagen så det blir till att ligga i om du inte ska jobba över. En kollega kommer med en rolig kommentar som får dig att skratta gott. Du inser att ni två har precis samma humor och samma sätt att se på omvärlden.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du inte så kaxig. Du vill helst vara hemma, men din arbetsmoral får dig att gå till jobbet även om du känner dig lite hängig. En kollega försöker få dig att vara med i en grupp, men du känner dig utanför i alla fall och håller dig undan.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att finnas där för en person som behöver lite extra uppmuntran. Du brukar vara bra på att charma din omgivning, men just nu känner du dig lite osäker på dig själv och då är du tyst. Ge din vän den komplimang som du många gånger tänker om hen men som du aldrig säger högt.

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar när du får ett erbjudande idag. Det är inte det att du inte är frestad att ta den här chansen, det handlar om att det finns annat i ditt liv som tar mycket tid just nu och att det kan vara svårt att kombinera den här möjligheten med ditt privatliv.

Vågen 23/9-22/10

Du samarbetar bra med knepiga människor just nu och därför hamnar du ofta i grupper med lite udda figurer. Ta det som en komplimang. Din chef ser vilken tillgång du är, hen försöker inte straffa dig på något sätt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga förlåt även om du är medveten om att du begått ett misstag. Kanske skulle det vara enklare för dig om din vän mötte dig på halva vägen, inte för att det är rätt utan för att hen förstår hur svårt det är för dig att medge att du har fel.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen lyser du som en klar stjärna. Människor dras till dig och du njuter av känslan att vara omtyckt. Är du singel passar du på att flirta lite extra den här dagen. Du gillar all uppmärksamhet som du får och du känner dig väldigt attraktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

I början på dagen känner du dig lite deppig. Inget går riktigt som du vill just nu och det gör att du håller dig för dig själv. En vän ser att du drar dig undan och kommer fram till dig och får dig att känna dig mycket bättre till mods. En fin komplimang avslutar en ganska bra torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att göra på jobbet och det gäller att du ser både de små och de större problemen i tid. Dina chefer har fullt förtroende för din kapacitet, men ibland önskar du att de kunde vara lite mer stöttande när det kommer till det praktiska.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du tackla ett problem som du har. Det handlar om dina känslor och om hur svårt du har att uttrycka dem just nu. Det finns en person som du tänker på väldigt mycket, men du visar varken att du är intresserad eller ens att du vill vara hens vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons