Fredag 22/2

22 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig, informativ och väldigt annorlunda. På jobbet gör ni saker som ni inte brukar göra. Det blir en dag då grupparbete och moralstärkande arbetsuppgifter är i fokus. Du lägger energi på att visa att du är en ledare.

Oxen 20/4-20/5

Du har ingen som helst lust att ta dig an ett projekt som du blir erbjuden samtidigt så vet du att det kommer att underlätta för dig i framtiden och att det innebär mer pengar i plånboken, något som alltid är välkommet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är trist att du är så negativ till ett nytt projekt som en av dina chefer startar upp. Det här borde vara något som passar dig bra eftersom det kombinerar kreativitet och krav på framgång. Du brukar uppskatta att ha tydliga och ibland ganska tuffa mål att kämpa emot.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på gott humör, det är trots allt fredag och du har en hel del ledighet att se fram emot. Det finns något lite busigt över ditt tecken idag och du får andra att skratta och må bra. Det finns särskilt en vän som du vill muntra upp den här fredagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det här är en fredag som du tar dig an med blandade känslor. Det ska bli skönt att vara ledig, men det finns något ouppklarat mellan dig och en kollega och du vill inte vara ifrån hen en enda dag utan att ni reder ut vad det är ni känner för varandra. Du är rädd att er relation ska bli ännu mer komplicerad.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är det fest. Det är fredag och då lever du verkligen upp. Det blir en underbar dag där du både skrattar och berörs av människor. Kvällen blir väldigt lång men härligt rolig. Du känner att du blommar ut den här fredagsnatten.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en trevlig fredag med fika och mys. Det har varit en lång period där det har hänt väldigt mycket saker som kan upplevas lite omtumlande, men nu känner du att du äntligen börjar få ett grepp om din vardag och ditt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns många saker som du inte bör säga idag, men risken är stor att du ändå kläcker ur dig dem. Du har en förmåga att göra och säga saker som du verkligen inte vill göra och säga. Det är Pluto som under medvetet får dig att agera på det här sättet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lagom intressant. Du känner att du är på väg in i en ny fas av ditt liv och det trivs du med, samtidigt så är du lite oroad för vad allt det här nya kommer att innebära för dig. Kvällen blir lugn och mysig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du oroar dig för ett test av något slag den här dagen, men det går över förväntan. Det blir en bra fredag där du får en hel del klarhet i både vad du själv känner och vad andra tycker. På kvällen umgås du med en vän som du inte brukar vara med. Det blir förvånansvärt trevligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen blir stressig. Du vill hinna med så mycket som möjligt på jobbet innan du tar helg. Dina kollegor tycker du är ambitiös, men för dig handlar det mer om att du vill kunna slappna av när du väl är ledig. På kvällen säger du hej till någon som är på väg att resa bort.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en underlig fredag där du inte riktigt förstår vad som händer, varken med dig själv eller med en kollega. Ni har en spänd relation till varandra. Idag är dagen då du bör vara tydlig med hur du känner. Tänk på att uppmärksamhet är det bästa sättet att visa att du tycker om någon.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons