Lördag 23/2

23 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om ett fritidsintresse som du har. Du vill gärna vara med vänner men du selekterar medvetet i din bekantskapskrets. Det finns en hel del personer som du känner, men som du föredrar att inte umgås med när du är ledig.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska tuff dag att se fram emot. Det blir mycket att göra och på sätt och vis är det skönt att vara upptagen med arbete för då behöver du inte fundera så mycket. Kvällen blir väldigt mysig. Du slappnar av tillsammans med någon eller några personer som du tycker mycket om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns krav på ditt tecken just nu och du är inte riktigt säker på att du uppskattar alla förväntningar. Du bukar normalt sätt inte ha något emot att leva upp till andra personers förväntningar, men just idag vill du bara vara ifred och slippa alla måsten.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite ledsen idag. Du hade sett fram emot att umgås med en vän den här helgen men på något sätt har det undgått dig att hen är på väg eller har rest iväg. Ibland är du inte så uppmärksam på detaljer som du kunde vara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen handlar om att resa bort eller göra en utflykt. Det blir en lång och bitvis lite jobbig dag. Under den här lördagen har du tät kontakt med en nära vän. Det är inte den du helst vill ha kontakt med, men det duger som substitut. På kvällen hör du äntligen av den person som du helst vill prata med.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna visa att du är ivrig och otålig idag. Det är bara positivt att blir engagerad. Du är med i ett frivilligt projekt där du verkligen får chansen att briljera både med dina kunskaper och med din fantastiska organisationsförmåga.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du dig an något som du inte brukar vara så ivrig att göra. Det handlar om att både hjälpa dig själv och hjälpa en släkting på samma gång. Under eftermiddagen är du nöjd med din arbetsinsats och bestämmer dig för att det är dags att skämma bort dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ivrig att visa en vän vad det är du har åstadkommit den senaste tiden. Det verkar som du håller på med ett konstprojekt av något slag och nu har du får en fin respons på dina alster. Kvällen blir trevlig. Du umgås med dina närmaste vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag föreslår du lite spontant för en vän att ni ska ses. Ni är båda ensamma då era närmaste vänner är borta. Det ligger mer bakom den här frågan än du vill medge för dig själv. Du blir sårad när din vän inte har lust att träffas. Du hade hoppats på en kväll tillsammans.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en omtumlande, väldigt jobbig men otroligt rolig dag. Under mestadels av dagen är du avskuren från din vanliga kontakt med omvärlden. Kanske är du på en resa och saknar WIFI. På kvällen har du möjlighet att höra av dig till alla som saknar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om friheten att vara utomhus och göra saker som du älskar. Det blir en harmonisk dag där du samlar välbehövlig energi. På kvällen är du på ovanligt gott humör och du skämmer bort din partner eller dina vänner med lite extra omtanke.

Fiskarna 19/2-20/3

En vän vill att ni ska ses idag, men du inser att du inte als är intresserad av att träffa hen, särskilt inte själv. Visst tycker du om den här personen, men du är rädd för att hen kommer att missförstå er relation om ni träffas ensamma.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons