Söndag 24/2

24 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns gränser för hur mycket en person kan skvallra utan att du reagerar och idag är den gränsen nådd. Du har en bekant som tar varje tillfälle hen kan är att prata illa om människor som inte är närvarande. Idag säger du ifrån och talar om att du inte orkar med mer negativ energi.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir ganska harmonisk. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ligger fokus på att vara i nuet. Du undviker att se på klockan och går helt upp i det du gör den här dagen. Har du möjlighet och vädret samarbetar så är du gärna utomhus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Det är intensiva veckor som ligger framför dig och du behöver alla extra energi som du kan få. Du får intressanta nyheter av en vän idag. Kvällen kretsar kring en fysisk aktivitet så som sport.

Kräftan 21/6-22/7

Du har fullt upp den här söndagen och det tycker du är skönt. Det finns inte tid för dig att vila eller ens ta det lugnt. Under dagen försöker du då kontakt med en vän som inte kan eller vill svara. Du vill helst tro att hen inte kan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen kretsar kring utomhusaktiviteter. Du tycker att det är skönt att komma ut och röra på dig. För dig är det viktigt att bryta vardagen och ägna några timmar åt något helt annat som en hobby eller en utomhusaktivitet. Kvällen handlar om ärlighet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då du är lite rastlös. Även om du har möjlighet att göra ingenting den här söndagen så kommer du aktivera dig bara för att du känner ett behov av att göra något. En vän hänger gärna med oavsett om du springer si skogen eller tar en shoppingrunda på stan.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att balansera olika intressen. Din familj verkar vara väldigt starka i sina åsikter och det blir lätt konflikt när det ska bestämmas saker så som semester, lovaktiviteter eller var man ska äta brunch.-Som tur är har du för vana att lösa den här typen av konflikter innan de eskalerar.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du håller dig undan en person som gärna vill träffa dig men som du just nu tycker tar för mycket energi. Hen har gått över gränsen för vad som passar sig lite för ofta för din smak. I övrigt en lugn och skön söndag.

Skytten 22/11-21/12

Du är på gott humör den här söndagen. Du har planerat att träffa en vän och tillsammans ska ni ägna er åt er gemensamma favoritaktivitet. Det blir en skön dag där du verkligen får tid att njuta av lugnet. Kvällen handlar om att säga sanningen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något envist över ditt tecken just nu. Du sätter mål den här söndagen och du lägger upp en taktik hur du ska arbeta för att nå dem. Under dagen får du värdefulla tips och en del mentala övningar att ta med dig hem.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är så väldigt kreativ den här söndagen. Du passar på att fixa med saker som du inte hinner med under vardagen. Den här söndagen handlar även om att göra något för någon annan. När du vill ka du vara väldigt omtänksam.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är fortfarande ganska passiv. Det finns ingen riktig energi i ditt tecken. Visst svarar du på samtal och skriver med dina vänner men det är så långt du orkar sträcka dig i dina ansträngningar att vara social.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons