Måndag 25/2

25 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns möjligheter för dig att för dig att få göra något som du tycker om den här onsdagen. Det kan handlar om en hobby, om särskilda arbetsuppgifter eller om en kurs av något slag. Det blir en bra inledning på veckan.

Oxen 20/4-20/5

Du är stressad den här måndagen. Det är mycket som ska hinnas med och det kan vara lite kort om folk på jobbet. Är du ledig så blir det en betydligt lugnare dag. Fokus ligger på vänner och på familjen. Kvällen handlar om aktiva val.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en kompis. som hela tiden ber dig om en tjänst. Du är trött på att den här personen utnyttjar människor utan att ge igen, samtidigt så är du en person som har svårt att bara strunta i någon som du betraktar som en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att fånga ögonblicket. Det blir en härlig dag där du hinner med en massa saker. Under den här måndagen har du möjlighet att göra en familjemedlem eller släkting riktigt glad. Du visar ömhet och omtanke ut över det vanliga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du mycket på agendan. Det blir en bra och aktiv dag där hälsa verkar vara ett centralt tema. Under dagen möter du nya människor och du får en hel del intressanta uppslag och idéer som rör framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du fokuserar på små saker. Du vet att det finns ett större sammanhang som behöver omsorg och uppmärksamhet men du har svårt att lägga din energi på något så omfattande så du börjar i den andra änden med detaljerna istället.

Vågen 23/9-22/10

Du är rastlös den här måndagen. Du vill bort från hemmet, vardagen och alla små intriger. Du orkar inte med grälsjuka familjemedlemmar eller sura kollegor. På kvällen går du gärna ut med vänner eller roar dig med en hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara effektiv utan att stressa. Det är mycket som ska bli gjort men du vet att du ofta levererar sämre om du blir uppjagad. Idag handlar det om att jobba strukturerat, att göra listor och att pricka av punkt för punkt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en hel del som kan gå snett den här måndagen. Du har höga förväntningar och då är risken stor att verkligheten inte levererar på samma sätt som visionen. Försök att sänka ribban på dina förväntningar något så blir det en roligare dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycket att göra den här måndagen. Du kämpar på bra och du når nya, höga resultat inom ett visst område. Den här dagen handlar också om att lära känna nya människor, öva sig på språk och visa att du kan ta för dig i en större grupp. På kvällen är det god mat och trevligt sällskap som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du på jobbet i många timmar. Du vill hinna med mycket så att du känner att du får en bra start på veckan. Den här dagen får du roliga nyheter från en vän eller släkting. Kvällen handlar om att förbereda resten av veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte så aktiv som du skulle kunna vara den här måndagen. Det har varit mycket den senaste tiden och du behöver fundera över livet. Det blir ändå en bra dag där fokus ligget mer på att hinna med än att komma före.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons