Tisdag 26/2

26 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen siktar du på nya mål. Du tar tag i något som du har en idé om men som det inte funnits tid med tidigare. En kollega hjälper dig med olika tankar och idéer om hur man kan förvandla din vision till verklighet.

Oxen 20/4-20/5

Du är orolig för en kollega eller vän som inte är sig lik. Du försöker prata med hen, men det går inte som du tänkt dig. Personen i fråga sluter sig ännu mer. Kvällen blir riktigt mysig. Du njuter av trevligt sällskap, god mat en stunds verklighetsflykt.

Tvillingarna 21/5-20/6

En doft väcker starka minnen idag. Det är en händelse eller en period i ditt liv som du trodde du begravt, men den här doften får allt att komma tillbaka. Det blir en emotionellt jobbig, men också befriande dag för din del.

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen väljer du att göra så lite som möjligt. Du vill verkligen inte stressa den här dagen och ditt makliga tempo kan irritera en kollega som vill få mycket gjort. Idag är det bra om du kommunicerar med din vän. Nu tänker olika i en viss fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir intressant lärorik och lite riskfylld. Du utmanar dig själv den här dagen, testar gränser och når resultat. Under dagen får du verkligen känna på hur det är att bli beundran. Dina ansträngningar är glatt påhejade av en person som tycker du är fantastisk.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som bara släpper taget och går vidare. För dig handlar alla relationer om att man ska kämpa in i det sista för att se om den går att rädda. Idag försöker du att prata med en vän som glider allt längre ifrån dig. Ni har haft många roliga stunder tillsammans och du vill inte släppa taget.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska rolig den här tisdagen. Dina kollegor skrattar åt dina skämt och du känner att du är mitt i smeten för all uppmärksamhet. Tisdagen blir en riktig självförtroende boost där du verkligen känner att du lyckas. Kvällen kretsar kring pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Det mesta går som planerat och du gillar tanken på att ligga steget före. Om du studerar eller har barn kan det hända att du är ledig. Då njuter du av att vara utomhus och att umgås med vänner och familj.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ifrågasätter en väns lojalitet idag. Du tycker att hen går bakom din rygg men din vän tycker du är dramatisk. Det kan leda till en konflikt som kommer att pågå ett tag. Idag söker du sympatisörer för din sak. Du vill att andra ska hålla med dig och stötta dig i din åsikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir lika intensiv som resten av helgen. Det blir en rolig, lärorik och utmattande dag. Du har inga problem att somna på kvällarna just nu. Ett samtal eller sms från en vän gör dig glad och rörd. Hen saknar dig väldigt mycket.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir lagom effektiv. Det kan till och med hända att du tar lite sovmorgon den här dagen. Du känner att du behöver få vila ut. Kvällen blir härlig med massor av god mat och trevligt sällskap. Du njuter verkligen den här tisdagskvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen erkänner du något för dig själv och det är inte lätt. Du vet att framtiden kommer att bli komplicerad, men det här är en strid som du är beredd på att ta eftersom du i varje fall vill försöka. Du går efter mottot att man aldrig ångrar det man gjort, bara det man inte gjort.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons