Onsdag 27/2

27 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har inget särskilt tempo idag och det beror på att du inte är i form. Det kan vara en förkylning eller bara att du är väldigt trött. En kollega påpekar vissa brister i det du gör och det finns en risk att du blir arg och att ni börjar diskutera.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganska mysig dag oavsett om du inte gör så mycket eller har fullt upp. Tonvikten ligger på nuet och du försöker undvika att grubbla för mycket över det som varit eller över framtiden. På kvällen är det familjen som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är så allvarlig som du kan vara den här onsdagen och vissa av dina kollegor blir lite oroliga för din totala avsaknad av humor idag. Det handlar om saker på jobbet som är oerhört viktiga för dig och då vill du inte klanta till det bara för att du inte kan vara seriös.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite uttråkad den här onsdagen. Du vill att det ska hända något roligt i ditt liv, men just nu är det väldigt lite som sker. Om du vill ha action så får du skapa den själv. Ta lite initiativ och dra ihop dina vänner och hitta på något.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en oro i ditt tecken just nu. Du undrar om du missar något när du är iväg på en aktivitet. Du är rädd att förlora en bra chans för att du inte kan vara hemma så mycket just nu. Du behöver inte bekymra dig, just nu är det väldigt lugnt överallt i din bekantskapskrets.

Jungfru 23/8-22/9

Du är omotiverat arg idag och din ilska kommer främst från Uranus. Det är på väg in en förändring i ditt liv och det är den du känner av. Jungfrun har lika svårt som de andra jordtecknen för alla typer ändringar i rutinerna.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig för att säga sanningen till en vän. Du är orolig att hen ska bli arg även om du är ärlig. Det handlar om ett förtroende som har brutits och en person som är falsk. Under eftermiddagen får du ett bra ekonomiskt tips.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som sällan drar dig undan en utmaning men idag undviker du att säga ja när en chef ger dig ett förslag på ett väldigt omfattande men intressant projekt. Du känner att det inte finns tid för den typen av engagemang i ditt liv just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du klänger dig fast vid en dröm som du har och du märker inte att det redan är försent. Du borde öppna ögonen för andra möjligheter och inte klamra fast vid något som redan är dött. Under eftermiddagen får du möjlighet att umgås med en vän som du inte ser så ofta.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir både en början och ett slut för din del. Du avslutar ett projekt, en resa eller kanske ett uppdrag av något slag men du påbörjar också en lång, men metodisk klättring mot ett nytt mål. En vän saknar dig och hör av sig till dig för att hen vill att ni ska träffas.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag njuter du verkligen av nuet. På jobbet är allt lugnt och du kan äntligen fokusera på ett projekt som du tycker är väldigt intressant men som samtidigt är rätt så tidsödande. Kvällen handlar om ett kärt återseende.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte alls villig att dela med dig av dina hemligheter. En vän försöker pressa dig på detaljer som har med dina känslor att göra med du tiger som muren. Du vet att din vän har svårt att hålla tyst även om hen försöker. Den här kvällen har du tät kontakt med en person som verkligen attraherar dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons