Torsdag 28/2

28 feb, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en ganska lugna dag. Du tar hand om dig själv och är du sjuk så ser du till att kurera dig. Det har varit en del förändringar senaste tiden och all omställning har tagit både psykiskt och fysiskt på dig. Nu börjar vardagen att stabilisera sig och du kan tillåta dig att slappna av.

Oxen 20/4-20/5

Du har en bra energi idag. Det mesta löper på utan problem, men du kan komma ihop dig med en kollega som har en förmåga att suga energi ifrån dig. Det bästa är om du är ärlig mot din arbetskamrat och kanske föreslår att ni jobbar på olika håll istället för tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar väldigt långsamt, men efter lunch går tiden fort. Du hinner inte med det du planerat att göra och det gör dig frustrerad. Det är bara att inse att du inte är någon riktig klippa när det kommer till att beräkna arbetstid, du har alltid varit en tidsoptimist.

Annons

Kräftan 21/6-22/7.

Idag hjälper varken smicker eller hot. Din vän gör som hen vill oavsett vad du säger, det är lika bra du accepterar det från början så slipper du lägga ned energi på att försöka övertala din vän. Kvällen blir rolig och lite äventyrlig.

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du dig maktlös. Du har en härlig dag att se fram emot, men hur kul du än har där du är så önskar du ändå att du var någon annan stans. Du har svårt att njuta av nuet, du oroar dig för mycket över framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir väldigt intressant och full av diskussioner. En kollega och du tycker olika i det mesta, men när ni väl börjar analysera era åsikter så inser ni att ni inte alls är så lång ifrån varandra som du trodde från början.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om beslut, något som du brukar vara rätt så dålig på. Du velar fram och tillbaka fram till sista sekunden och då fattar du ditt beslut mer på instinkt än genom en noggrann analys. För dig är det jobbigt att tvingas välja oavsett vad det gäller.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och händelserik torsdag där du sätter dina egna intressen i första rummet. Om någon har något emot att du prioriterar dig själv så struntar du i det. Du är stark i dig själv och du behöver inte andra personers gillande.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen bjuder på en hel del intressanta upplevelser. Du träffar vänner, du får höra skvaller och du blir medveten om något som du blundat för tidigare. Hur du ska ställa dig till din upptäckt beror lite på din dagsform.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir verkligen lugn inledningsvis. Du njuter av att ta hand om dig själv, jobba på i lagom takt och kanske ägna dig lite åt en hobby. Under eftermiddagen tar du kontakt med en vän och då blir det plötsligt full fart. Du har en händelserik och komplicerad kväll att se fram emot.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att göra saker som du inte hunnit med tidigare i veckan. Det blir en bra dag där du faktiskt känner att du kommer ikapp. Under dagen har du kontakt med en familjemedlem, tillsammans planerar ni en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vaknar du till liv igen. Plötsligt har något förändrats som gör att du okar engagera dig i ditt sociala nätverk igen. Du vill gärna umgås med vänner. Du känner att det var länge sedan ni träffades, Kvällen blir rolig, du är mer framåt och flirtig än du brukar vara.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons