Fredag 1/3

01 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

För dig handlar den här dagen om att behålla fattningen även om det sker en massa saker omkring dig. Saker som vanligtvis gör dig upprörd och irriterad måste du försöka att ignorera och istället fokusera på det som viktigt. Kvällen bjuder på nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som går igenom mycket just nu både personligt och på arbetet. Idag är en dag som bjuder på både goda nyheter och positiva överraskningar något som du verkligen förtjänar att få. Kvällen blir lugn och harmonisk. Det blir en kväll där familjen spelar en central roll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket som du vill hinna med den här fredagen, det gäller bara att du avsätter tid för alla dina planer. Dagen handlar om att vara fantasifull, annorlunda och lite galen. På kvällen umgås du helst med vänner, men en hemmakväll framför tv kan också duga.

Kräftan 21/6-22/7

För dig är det goda nyheter som väntar den här fredagen. Du får äntligen träffa någon som du inte sett på länge och du inser hur mycket du saknat den här personen när ni ses. Gör hen glad och tala om hur saknad din vän är.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du fokusera på nuet och inte fundera så mycket på framtiden men det kan vara svårt eftersom det finns en hel del som du vill, men inte kan påverka just nu.  Fredagskvällen ger dig en hel del informativt skvaller.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd idag och det är bra. Genom att inte vika från din åsikt vinner du respekt även hos personer som inte tycker som du gör. Den här fredagen handlar om dig och om dina intressen. Kvällen blir rolig men lite sen.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som sällan tvekar när det kommer till kompromisser. Du vet att det ofta gagnar alla inblandade parter att få lite som de vill än låta en person bestämma helt och hållet. Idag får du användning för din diplomatiska ådra.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen blir intressant och lärorik. Du utvecklas inom ett område som du inte har så stor koll på och du tycker det är kul att lära dig nya saker. Under fredagen får du också möjlighet att lära känna nya människor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du ganska avtrubbad. Något har hänt som har vänt upp och ned på din värld känslomässigt. Egentligen borde det inte vara någon överraskning eftersom du känt på dig att något är fel, men valt att blunda för det uppenbara bara för att det är enklast.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en omtumlande, rolig och väldigt händelserik fredag. Det som från början såg ut att bli en lugn och harmonisk dag blir det raka motsatta. Här gäller det att hålla huvudet kallt och passionen brinnande.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir ganska lugn. Du fokuserar på att göra saker som du tycker är roliga om du är ledig och på saker som du måste göra om du jobbar. Kvällen handlar om massor av god mat, lite skvaller och om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att vara helt sanningsenlig eftersom det skulle innebära att du är tvungen att visa vad du känner och det är du inte riktigt redo för ännu. Det beror på att det finns så mycket känslor som stormar inom dig så du vet inte riktigt hur du ska tänka och tycka i en viss situation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons