Lördag 2/3

02 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som tycker mycket idag och det kan andra störa sig på men det är inget att bry sig om. Du får tycka som du vill, det är din rättighet. Under den här dagen markerar du på flera sätt ditt missnöje inför en familjemedlem.

Oxen 20/4-20/5

Du funderar en del på att helt enkelt strunta i en person som gång på gång struntar i dig. Du tycker du har lagt ned nog med energi och omtanke på hen och att nu får det faktiskt vara nog. Kvällen bjuder på god mat och hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland blir du irriterad på en släkting för att hen är så egoistisk. För det mesta försöker du att inte bry dig om det eftersom du älskar hen med alla sina fel och brister, men idag så blir du arg på riktigt när hen återigen visar prov på avsaknad av empati.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland blir du väldigt frustrerad över att du inte klarar av vissa saker även om du försöker om och om igen. Idag är en sådan dag då du verkligen anstränger dig, men inte riktigt får ihop alla pusselbitar. På kvällen presenterar en vän en genialisk och enkel lösning på problemet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen passar du på att njuta riktigt mycket av att vara ledig. Du vet att jobbet drar igång snart igen och då behöver du fokusera dig på vardagen så det här är din chans att njuta. Idag kan det hända att du flirtar lite om du är singel.

Jungfru 23/8-22/9

Det är lätt att vara glad när solen skiner och man omger sig med goda vänner. Idag får du möjligheten att verkligen njuta av en härlig och inspirerande lördag där fokus ligger på att njut av att vara utomhus och att skratta med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som mer än gärna frossar i skvaller så länge det inte blir till förtal. Du är en nyfiken person som tenderar att lägga dig i andras liv även om du försöker hålla dig utanför. Idag får du göra ett extra intressant rykte som du bara måste forska i.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en trevlig lördag där fokus ligger på att träffa vänner och bara umgås. Det var länge sedan du var så fri som du är idag och det ger dig möjlighet att göra lite vad du vill. Under den här dagen finns det också goda möjligheter att ägna dig åt en hobby som du har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir mycket att tänka på den här lördagen och det gäller att spela dina kort rätt. Du är på god väg att lyckas med något som du jobbat för en tid, men för att få de sista pusselbitarna på plats behöver du både tur och skicklighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att förstå en vän som ständigt gör dig besviken. Hen försöker inte ens och det är det som gör dig mest ledsen. Idag väljer du att lägga era fajter åt sidan för att försöka ha en mysig kväll tillsammans. Om ni är fler än bara ni två kan det blir riktigt trevligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska enformig. Det är nästan som om du längtar tillbaka till jobbet i alla fall om du varit ledig ett tag. Du har inte energi att göra något och du känner dig allmänt irriterad. Kvällen blir inte som du tänkt dig även om den blir bättre än dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att vara helt engagerad i ett samtal som du har idag för att dina tankar är på annat håll. Som singel finns det en chans att du är på väg att bli förälskad och att det är den här personen som upptar en hel del av dina tankar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons