Söndag 3/3

03 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen blir härligt lugn. Det händer inte så mycket och det trivs du med. Det har varit en period där du stressat en hel del, men nu börjar du komma till rätt både med arbetet och med ditt privatliv. En vän antyder något som väcker din nyfikenhet.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir trevlig. Du gör kanske inte så mycket nytta som du tänkt dig, men du ser till att vara lagom aktiv och du umgås med familjen. Under dagen dyker lite nya fakta upp som rör en gammal intrig och det får dig att se på den här konflikten med nya ögon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trivs med att ha mycket att göra. Det blir roligare när du är aktiv oavsett om du arbetar eller ägnar dagen åt en hobby. Delar av söndagen verkar bjuda på en kortare en längre resa. Det blir en hel del timmar då du inte kan göra något och då börjar det direkt att krypa i kroppen på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Under söndagen försöker du reda ut lite semesterplaner som du har. Det har varit många turer fram och tillbaka den senaste tiden så nu behöver du bestämma dig när det gäller vissa saker. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör en släkting.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska konstig söndag. Du försöker att få klarhet i något som hänt den senaste veckan men ingen av dina vänner verkar vilja prata om händelsen och det gör dig lite stressad. Du föredrar att ha kontroll och därför tycker du att det är jobbigt när du inte har det.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen tar du tag i din ekonomi och det behövs verkligen. Räkningar från julen och januari släpar fortfarande efter. Under den här dagen får du även en hel del gjort i hemmet. På kvällen unnar du dig lite lyx av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig söndag även om du tillbringar det mesta av den inomhus. Du planerar inför den kommande veckan och du är förväntansfull eftersom du ser fram emot en speciell aktivitet lite extra mycket. Kvällen bjuder på skvaller och en hel del skratt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du unnar dig lite extra lyx den här dagen. Du behöver verkligen få koppla av och ta det lugnt. Under söndagen kan ett meddelande från en vän göra dig lite förvirrad. Du tycker att hen sänder ut dubbla budskap.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara i centrum för en rad händelser. Du blir förvånad över hur mycket som sker på kort tid i ditt liv just nu. Du känner att du är redo att ta dig an nya utmaningar, men du vill bara få ett avslut med vissa saker i ditt liv först.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något rastlöst över ditt tecken just nu. Det har varit en lugn period då du kunnat ta igen dig både fysiskt och mentalt, men nu känner du att du är redo för nya utmaningar. På kvällen hör en vän av sig och du inser att ni har en ganska flirtig ton när ni pratar med varandra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att göra den här söndagen. Det finns en hel del problem som väntar på att du ska reda ut dem och en del personer som behöver dina råd och din vägledning. Tyvärr hinner du inte med allt du planerat, du får skjuta upp en del till måndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör den här söndagen. Du har fått mycket uppmärksamhett den senaste tiden och det har stärkt din självkänsla, nu är du reda och visa upp ditt nya lite mer kaxiga jag för omvärlden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons