Måndag 4/3

04 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen dyker det upp en ny frågeställning för dig. Det här är något som du bör fundera noga över och inte bara säga ja eller nej till. Det är något som kan komma att påverka dina närmaste år arbetsmässigt.

Oxen 20/4-20/5

Du vill gärna reda ut en konflikt mellan två kollegor men det verkar som om båda har bestämt sig för att den andra är omöjlig att ha att göra med. Här krävs slughet i kombination med en rejäl portion övertalningsförmåga.

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig handlar den här dagen om att vara ärlig. Du har gått igenom mycket den senaste tiden så du behöver få möjlighet att säga vad du har på hjärtat utan att din vän avbryter dig. På jobbet kan en oväntad komplimang lysa upp hel din dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar till en hel del knep för att få spendera tid med en person som du tycker lite extra mycket om. Du blir svartsjuk när du tycker att dun vän är lite väl flirtig med någon annan än dig, men handen på hjärtat är ni mer än bara vänner just nu?

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en hel del olika aktiviteter och du känner att du utvecklas och lär dig en hel del. Den här dagen umgås du med en kollega som du inte sett på ett tag och det får dig att inse hur mycket du saknat hen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har möjligheten att göra någon riktigt glad genom en liten, men osjälvisk handling. Du har gått igenom en hel del den här senaste tiden och nu ser du att din vän genomlider något liknande. Du vet precis hur du ska muntra upp din vän.

Vågen 23/9-22/10

Det handlar om dina känslor, inte om någon annans. Tänk på att du inte måste vara stark hela tiden, det är okej att vara svag ibland. En vän försöker övertala dig att delta i något som du inte vill göra eftersom du är rädd att det skulle påverka dig negativt.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir stressig, kanske mest för att du ställer så höga krav på dig själv. Det är bättre att ta det lite lugnare och göra en sak i taget än att försöka att jonglera med flera bollar i luften samtidigt, En kollega ger dig en hjälpande hand.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ett kärt återseende får dig att inse något om dig själv. Du trodde att det här bara var en vän men nu börjar du inse att du kanske känner lite mer än bara vänskap för hen. Den här personens goda humör, härliga humor och busiga sida får dig att slappna av och må bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på en hel del intriger, många skratt och lite flirtande. Du är attraherad av en person men du vill inte erkänna det högt eftersom du vet att det kan ställa till bekymmer. Det blir ännu mer komplicerat av att du upptäcker att den här personen känner samma sak för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt den här söndagen. Det stressiga helgen tar ut sin rätt och du känner dig lite hängig. Under måndagen får du detaljer om en förändring som rör ditt arbete. Du hoppas på att den här förändringen inte ska påverka sig så mycket, men du är ändå lite oroad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du passar på att umgås med en vän lite extra mycket den här dagen. Det finns en spänning mellan er som gör livet lite intressantare. Idag känner du dig redo för att ta reda på lite mer om vad din vän egentligen känner och tycker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons