Tisdag 5/3

05 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du resonera med en chef men det går inget vidare. Ni är inte alls på samma plan så det blir svårt. Det var länge sedan som du mötte en person med så annorlunda åsikter. Kvällen handlar om att ta och ge i en känslig situation

Oxen 20/4-20/5

Du är inte så svårövertalad idag vare sig det gäller arbetsuppgifter eller att hitta på något efter jobbet Mars position gör dig nyfiken på det mesta och villig att testa nya saker. En kollega kommer med ett oväntat förslag som du gärna hakar på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en hel del som talar emot det du tänker göra idag men du väljer ändå att tro på din idé och din magkänsla leder dig rätt. Genom att sticka ut hakan på det här sättet kan det hända att du provocerar en mer traditionell chef.

Kräftan 21/6-22/7

Dag blir intressant och lite stressig. Du har mycket som du vill hinna med den här dagen så det gäller att planera väl. Ett gräl mellan två kollegor försätter dig i en jobbig situation eftersom båda förväntar sig att du ska ta deras parti.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det ligger en stämning av förväntan i luften som gör att den här tisdagen blir lite stirrig. Du försöker slappna av och vara ditt vanliga, charmiga jag men det är svårt eftersom du själv känner dig lite oroad, fortfarande och utan att veta varför.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen tar du tag i ett projekt som kräver en hel del noggrannhet och det passar dig bra. Du gillar att få pyssla på detaljnivå, särskilt om det innebär något skapande. Kvällen blir sportig eller i alla fall aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett gott humör den här tisdagen. Du känner att dina problem är på väg att vända till något positivt och det ger dig framtidstro. Under den här dagen får du nyheter som rör din inkomst och det ger dig en större möjlighet att börja planera sommaren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte så bra på att resonera som du tror att du är idag. Du kör fast i ett spår och har svårt att se problemet ur flera synvinklar. Om du tar ett steg tillbaka, lyssna på din kollega så kommer du inse att du missat en viktig pusselbit och att det är den som är lösningen på ditt problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen håller du dig undan allt och alla. Du vill se om en viss person kommer att sakna att du inte är där, men när du inte märker någon direkt reaktion så svarar du med att bli väldigt flirtig med andra istället. Just nu har du en komplicerad relation till den här personen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tror att du saker under kontroll, men du kunde inte ha mer fel. Det fullkomligen sjuder av intriger, komplikationer och drama omkring dig. Även om du själv inte upplever att du är så inblandad så är du det. Mycket av det som händer sker på grund av dig oavsett om du är medveten om det eller inte.

Vattumannen 20/1-18/2

Du resonerar med en kollega som alltid har en ursäkt och som är borta väldigt mycket vilket gör det besvärligt för er andra. Även om din kollega har goda skäl, enligt hen själv till sin ständiga frånvaro så orsakar hen en hel del besvär i de dagliga rutinerna. Kvällen handlar om att planera framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du ovanligt flirtig med en person. Dels vill du lära känna hen närmare, och dels tycker du att det är lite kul att se at hen blir generad. Du märker att du påverkar den här personen även om hen försöker att dölja sin reaktion. Här är det du som har övertaget.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons