Onsdag 6/3

06 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är lite besviken på en vän och kollega som inte står upp för dig idag. När du hamnar i en besvärlig sits så förväntar du dig att hen ska ta ditt parti, men din vän håller tyst istället för att hålla med dig. Efteråt så skyller hen på att situationen är komplicerad.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite lagom mysig Du ligger bra till med dina arbetsuppgifter och behöver inte stressa utan kan testa ett par nya idéer som du har. En gammal flirt kan dyka upp på arbetet under dagen och hen får dig att känna fjärilar i magen, igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är din kreativitet som driver dig framåt idag. Du har en massa roliga, annorlunda och lite vågade idéer som du vill testa. När det kommer till ditt privatliv verkar det vara väldigt intimt och härligt just nu. Som singel upplevs du som väldigt flirtig. Vårkänslan får dig att blomma ut.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du mår inte så bra idag men du hasar dig till jobbet ändå för det finns något som lockar där. Det blir kanske inte den roligaste av dagar, men en vän ger dig en fin komplimang och få dig att känna dig omtyckt. På kvällen är det horisontellt läge och massor av varm dryck som gäller.

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du har kommit till en situation där du antingen backar eller slåss för det du vill ha. Du är ett Lejon och Lejon slåss. Det kan vara genom få din motståndare att framstå som mindre attraktiv, genom charm eller genom att helt enkelt markera ditt revir. Det är troligast en kombination av alla tre.

Jungfru 23/8-22/9

Du resonerar fram och tillbaka med en vän som har ett annorlunda sätt att se på problem. Den här personen är bra att ha till hands när det är svårt för dig att komma vidare. Hen har alltid en annan synvinkel oavsett om det gäller personliga problem, konstigheter på arbetet eller i livet generellt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att ge ett besked på ett eller annat sätt. Du är egentligen inte så bekväm med att fatta det här beslutet, men du har insett att du faktiskt inte har något val. På kvällen får du möjlighet att testa en ny och lite spännande hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i ett projekt som har både med dig själv och med ditt arbete att göra. Det kan vara en betalande hobby eller en arbetsuppgift som är så intressant att den nästan blir en hobby. Den senastetiden har du inte hunnit med det här projektet så mycket som du skulle vilja göra.

Skytten 22/11-21/12

Dina tankar fladdrar runt i din hjärna idag och du har svårt att koncentrera dig. Det handlar mer om att tolka signaler och att försöka förstå vad det är som händer än att det faktiskt sker något dramatiskt den här dagen. Du har bara en känsla av att du missar något viktigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir intressant och du sveps med i en rad händelser som kan påverka dig under en lång tid framöver. Det mesta som sker den här dagen sker via fina vinkar, antydningar och en hel del läsa mellan raderna vilket inte riktigt är din starkaste sida.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite besviken på en vän för att hen inte lyssnar bättre på vad du har att säga. Du vet att om din vän följde ditt råd så skulle hen båda spara pengar och en hel del tid, men din vän är för stolt och för envis för att kunna ta den här typen av vägledning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag händer det mycket både rent konkret och under ytan vilket får dig att blomma upp. Som Fisk är du något av en expert på att kunna tyda signaler och agera utifrån dem. Du vet vad en person menar genom att studera hens undermedvetna signaler snarare än att lyssna på vad hen säger.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons