Torsdag 7/3

07 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en möjlighet att du surar lite idag för att du missar något som du inte trodde att du ville följa med på men som du nu faktiskt ångrar att du sa nej till. Du inser att du ibland blir lite motsträvig bara för att du vill visa att du kan gå din egen väg.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska intressant. Det händer mycket den här torsdagen. På dagen träffar du en släkting som du inte sett på länge och på kvällen planerar du något inför våren. Det blir en intensiv men väldigt rolig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir ganska medioker. Du är trött och du lyckas inte åstadkomma det som du planerat att göra den här dagen. Dina kollegor kan bli lite besviken på din bristande entusiasm. Kvällen handlar om en förändring.

Kräftan 21/6-22/7

Det rör inte dig i ryggen att en vän blir besviken när du säger nej till något som hen vill att du ska göra idag. Den här personen har sagt nej till dig vid upprepade tillfällen och nu svarar du bara tillbaka med samma mynt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om uppskruvade förväntningar, flirtande och en hel del skratt. Det blir en bra dag och du ser till att hålla dig i närheten av de personer som du tycker är trevligast. På jobbet lyckas du prestera lite sämre än du räknat med, men det struntar du i idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har insett att du inte kan få som du vill när det gäller en viss sak så då planerar du för det näst bästa alternativet istället. Torsdagen handlar om arr organiser och strukturera upp olika projekt och ta tag i något som rör vår och sommar.

Vågen 23/9-22/10

Du vill så mycket men du har inte riktigt energi nog att orka med. Just nu är du inne in en svacka där mycket kan upplevas som tungt och motigt även om du rent logiskt vet att det inte är det. Solen kommer snart in i ditt tecken igen och då kommer du att bli betydligt piggare.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att orka ta en diskussion även om den kan vara lite känslig. Du är en person som reagerar starkt på små kommentarer och pikar. Just nu är du extra känslig på grund av Månen och då gäller det att dina kollegor visar hänsyn.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här torsdagen flirtar du med en kollega. Du känner att ni har något bra på gång, men du vet inte om det bara är en varm vänskap eller om det finns utrymme för något annat. På kvällen planerar du inför helgen som du har höga förväntningar på.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt fokuserad på ditt och du märker inte alltid vad som sker omkring dig. Idag har du saker att avsluta och träning, vilket tar det mesta av ditt fokus. En kollega är väldigt trevlig mot dig, men det tar lite tid innan du inser att hen är mer än bara ytligt intresserad, hen gillar dig verkligen.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen syr du ihop ett projekt som kostat både tid och pengar. Äntligen är det klart och du kan gå vidare men nya, intressantare utmaningar. Under den här dagen får du nyheter som rör arbetet och din framtid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite extra känslig för vad en person säger. När du upplever att den härkollegan dissar dig blir du ledsen även om det bara är menat som ett skämt. Det positiva är att hen kan få dig på gott humör igen bara genom ett leende eller lite extra uppmärksamhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons