Fredag 8/3

08 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska trevlig fredag även om du kanske vill vara någon annan stans än du är idag. En kollega får dig på gott humör genom att måla upp ett scenario som du tycker är ganska kul. Kvällen handlar om ett intresse som du har.

Oxen 20/4-20/5

Den blir en rolig dag som går fort. Du har mycket att göra så det gäller att inte ligga på latsidan. Under den här fredagen får du möjlighet att prata med en person som du upplever som väldigt attraktiv. På eftermiddagen eller kvällen skämmer du bort dig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar när du får frågan om du vill följa med på en utflykt eller bara ut på stan idag. Även om du är frestad så känner du att du varken har tid eller pengar just nu. En vän hör av sig med ett billigare och trevligare alternativ till den här fredagskvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Du chansar lite på morgonen och det visar sig vara en rätt så lyckad idé. Det är sällan som du är så här fräck, men du har insett att om du ska få det du vill ha så måste du sticka ut hakan lite extra. Dagen blir rolig och kvällen full av upptåg och skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill få en kollega lite för dig själv, men det är inte så enkelt för hen är ganska påpassad. Idag får du möjligheten och den tar du. Passa på att visa upp dig från din charmigaste sida och var inte rädd för att ge en komplimang. Din kollega är svag för både uppmärksamhet och komplimanger.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du inte kommer att hinna med det du lovat din chef att göra idag och det gör dig frustrerad. Du måste försöka att planera lite noggrannare när det gäller dina arbetsuppgifter. Du sätter för mycket tilltro till att du har rutin. Kvällen blir härlig.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt duktig på att få alla att känna sig inkluderade idag. Du vet hur du ska skapa en gemenskap även om det rör sig om en väldigt brokig grupp. Under dagen finns det goda chanser att du träffar på nya, spännande personer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tvekar länge innan du ställer en fråga till din chef. Du vet att det här är ett känsligt ämne men du vill gärna lyfta det eftersom du tror att det kan förbättra arbetsmoralen hos vissa personer. Kvällen handlar om god mat och om en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir lite irriterad när du inte får den uppmärksamhet du tycker att du är värd idag. Det blir inte bättre om du surar, försök att hitta andra personer att umgås och ha kul med istället. Ibland hakar du upp dig på att du så gärna vill att saker ska vara på ett visst sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig, spännande och väldigt konstig dag. Glöm bort allt som du förväntat dig för inget kommer att gå som planerat men det blir ändå en härlig dag och en förtrollande kväll.  Det här är en fredag som väcker starka känslor hos dig på många olika sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kommer att få en ganska rolig och lagom social fredag. På jobbet gör du det du ska, men håller dig gärna lite för dig själv. Eftermiddagen och kvällen blir mer social, då umgås du med kollegor eller med dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har planer för den här fredagen och du tänker sätta dem i verket på ditt speciella sätt. Du är en person som gillar att skapa drama omkring dig och idag har du den perfekta scenen för den typen av intriger. Kvällen kan bli både festfylld och romantisk men då måste du ta ett initiativ.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons