Lördag 9/3

09 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Det finns en anledning att du reagerar så starkt på något som en vän säger idag. Din vän har inte riktigt bakgrundsinformationen och kan därför inte avgöra när din vän går för långt. Försök att förklara för hen och var tydlig med vad du menar.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att fira något som har hänt. Det kan vara ett nytt arbete, en födelsedag eller någon som har förlovat sig. Det blir en mysig dag och en tidig kväll eftersom du är så trött. Just nu gör en kombination av Solen och Uranus att du lätt drabbas av energi dippar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan blir arg utan du blir mer sur eller ledsen. Idag lyckas en släkting reta upp dig genom att återigen trampa på en öm tå, Hen är klumpig, det vet du om men den här gången så går hen över gränsen.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om vänner och om att ha roligt. Det blir en intensiv och intressant lördag där du lär känna nya människor och får höra en hel del hemligheter. En vän litar på att du finns där och ställer upp när hen råkar illa ut. För den här personen skulle du kunna offra nästan allt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen försöker du locka med en vän på ett äventyr. Hen tar det säkra för det osäkra för det mesta men idag så har du chansen att få din vän att tänja på sina principer och följa med dig. Kvällen blir rolig, men lite för sen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns mycket du kan göra för att hjälpa en släkting, det behöver inte handla om pengar. Du har kloka råd, skicklighet och en bra organisationsförmåga något som din släkting helt saknar. Visa att du finns där på andra sätt än genom att låna ut pengar.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd att du går för långt idag när du provocerar en familjemedlem. Du vill bara att hen ska vakna upp och se sanningen. Din släkting har en förmåga att blunda för allt som är jobbigt och det försätter hen ofta i problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen. Om du har möjlighet tillbringar du delar av dagen utomhus. Den friska luften ger dig energi och du känner dig nästan piggare på kvällen än du gjorde på morgonen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inte mycket att säga idag. Du har insett att vissa saker inte går att reparera utan det är bara att gå vidare i livet mot nya mål. Under lördagen umgås du ganska mycket med en nygammal flirt som du har. Det är nästan två år sedan ni hade en fling men idag vaknar känslorna till liv igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser på medan andra trasslar till sitt liv. Det finns inte mycket du kan göra åt situationen så du väljer att ställa dig lite utanför det värsta dramat. En vän söker kontakt med dig och du blir förvånad över hur bra ni klickar när ni är ensamma. Ni brukar oftast bara umgås i en större bekantskapskrets.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir lagom aktiv. Du får en hel del gjort hemma och det är du nöjd med. På jobbet har det varit lite oroligt i veckan och det kan hända att en kollega hör av sig för att diskutera situationen med dig. Du gillar inte att prata jobb när du är ledig, men i det här fallet kan du inte säga nej.

Fiskarna 19/2-20/3

Du dras till en vän fast du vet att du egentligen borde hålla dig borta. Den här personen är inte som alla andra utan hen tänjer på gränserna och gör det på sitt eget sätt. Det är just hen driv och intelligens som tilltalar dig mest. Det här är en person som du faktiskt kan utbyta tankar med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons