Måndag 11/3

11 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om klara mål och att fokusera. Det blir en bra och produktiv dag där du verkligen känner dig nyttig. Kvällen bjuder på flera olika alternativa aktiviteter om du känner att du orkar. Ett rykte får dig att fundera över ditt arbete.

Oxen 20/4-20/5

Du är effektiv idag för att du inte har något val. Det är så mycket som ska förberedas och så mycket som måste klaffa om du ska slippa jobba över. En konflikt på arbetet trappas upp idag. Som tur är så är du inte direkt involverad i det här bråket.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får chansen att ta över och driva något för en tid och det här är en möjlighet som du måste ta. Du kan bevisa för dina chefer att du är den person som de söker och inte bara en temporär lösning på problemet.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir trevlig även om du kunde vara lite effektivare arbetsmässigt. Idag känner du att du kommer en kollega nära när hen öppna upp sig och berättar en hemlighet för dig. Som Kräfta är du bra på att bevara hemligheter när du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bygger på att få klart olika uppdrag och att bolla med många bollar i luften samtidigt. Det blir en bra inledning på veckan och du känner dig effektiv. Kvällen handlar om sport och om vänskap. En kompis ber dig om den typen av tjänst som man bara ber en väldigt nära vän om.

Jungfru 23/8-22/9

Du får vara ledsen ibland det är okej. Idag känner du dig lite nedstämd utan att veta varför. Det beror på Månens placering så var beredd på att småsaker kan göra dig upprörd eller ledsen idag. På kvällen unnar du sig något du längtar efter.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du övertala en vän att inte lyssna på skvaller även om det är svårt. Din vän tar illa i sig av den här typen av rykten medan du inte tycker att de spelar så stor roll. Du vet ju var du gjort och inte gjort vilket är det viktigaste.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen kan ett uppdrag köra fast redan på morgonen och då gäller det att inte blir irriterad utan att ta ett djupt andetag och börja om från början. På eftermiddagen kan ett samtal med en chef öppna nya dörrar för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte redo för vardagen den här måndagen och det kan hända att du sjukskriver dig idag. Det finns en person på din arbetsplats som du inte riktigt orkar möta just nu så därför undviker du situationer där ni kan stöta på varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen har du mycket att göra och du blir störd av en kollega som inte förstår att du måste fokusera. Var tydlig med att du inte har tid att vara social, i allt fall inte innan lunch. På eftermiddagen får du ett svar på en fråga som du ställt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara lagom effektiv och försöka fokusera på att få alla detaljer att stämma innan du avslutar det här projektet. Du längtar efter en ny utmaning, men då måste du avsluta den som du har pågående.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir tung i början men bra på slutet. Idag inser du att du har en hel del vänner som genuint är oroade över dig och som gärna hjälper dig med att lyssna eller att ge råd om du bara vågar öppna upp dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons