Tisdag 12/3

12 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar tag i ett problem som en kollega lyft men inte kunnat göra något åt. Den här typen av agerande bör komma från en driven, viljestark ledartyp och det är inte din kollega. Eftermiddagen handlar om nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Dagen inleds väldigt intensivt. Du har mycket att göra och tempot innan lunch är galet. Efter lunch går luften ur dig och du orkar inte ens tänka. Eftermiddagen handlar om att umgås med en vän som du inte ser så ofta som du skulle önska.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att övertyga en kollega om att hen är på rätt väg. Trots de framgångar ni tillsammans har haft den senaste tiden så är hen osäker på sin förmåga. Kanske är det bra om din kollega får ett projekt där hen kan jobba mer själv och se att det funkar lika bra utan dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen har fört dig närmare en vän på gott och på ont. Du är jätteglad att ni är så nära som ni är just nu och du spenderar gärna all din tid med hen. Det negativa är att du börjar utveckla känslor som är väldigt starka för den här personen och du är rädd att hen inte känner samma sak.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intensiv tisdag. Du arbetar hårt utan paus och när du väl är färdig är hjärnan helt mosig. Har du tur blir det en kort arbetsdag. Eftermiddagen vill du gärna tillbringa tillsammans med dina vänner men då måst du nog anpassa dina aktiviteter efter dem. Vissa är mer upptagna än andra.

Jungfru 23/8-22/9

Du dyker rakt in i ett massivt projekt den här tisdagen och det kan mycket väl ta hela dagen. Det handlar om att vara effektiv och att våga ta initiativ som kan vara lite utanför boxen. På kvällen får du höra ett roligt skvaller som får dig att inse något om dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Du är försiktig med vad du lovar idag eftersom du har varit med om att dina löften tas lite för bokstavligt av din kollega. Du kan inte ge ett svagt kanske till hen för det tolkas som ett definitivt. Under eftermiddagen får du möjlighet att vara lite extra kreativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du ryser när du hör hur en person beter sig idag. Det är jobbigt med vuxna personer som tror att de kan göra vad de vill bara för att de fått ett ansvarsområde. Du funderar på att styra upp den här situationen innan den eskalerar men bestämmer dig för att det faktiskt är någon annans problem.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en risk att du drar en nitlott idag. Det projekt som verkade så lovande blir inte alls det du tänkt dig. Du märker att en vän mår dåligt, men när du försöker att nå fram till hen så drar hen sig undan. Uppenbarligen vill hen inte öppna sig för dig trots påtryckningar från din sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite oroad över en kollega som håller sig lite för sig själv. Eftersom du är ovan att visa att du bryr dig vet du inte riktigt hur du ska närma dig hen. Situationen löser sig av sig själv. Ni två samarbetar i ett projekt och då öppnar plötsligt din kollega upp sig och berättar vad det är som är fel.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att närma sig ett problem och det du valt kanske inte är det smidigaste, men det är i alla fall effektivt. Idag får du mycket gjort på kort tid och du är nöjd med resultatet. På kvällen försöker du peppa en vän eller släkting att prestera lite mer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt trött just nu och har svårt att bli glad. Du drar dig undan för att få vara för dig själv men då blir dina kollegor oroade och överöser dig med frågor. Den enda person du är bekväm med just nu är den som ställer minst frågor men som får dig att skratta och tänka på annat.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons