Onsdag 13/3

13 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inte på humör för att höra ursäkter idag. Det har varit en tung men ändå givande start på veckan så nu vill du bara köra på utan att fundera så mycket. Idag testas du på något sätt och resultatet beror till stor del på dagsformen.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig för en vän eller släkting som är väldigt stressad idag. Fast du vet att du inte kan göra så mycket för att stötta hen så känner dig stressad själv. Under dagen får du goda nyheter som rör arbetet. Du känner att du äntligen är på rätt väg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu drar det igång en massa projekt på ditt arbete och det gäller att vara med först och hugga om godbitarna. Du har en massa positiv energi just nu så se till att utnyttja den på bästa sätt. Kvällen bjuder på annorlunda aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du chansen att visa lite extra omtanke om en person som du bryr dig väldigt mycket om. Hen är stressad och irriterad, men du vet hur du ska få hen att skratta. Under dagen plockar du fram din charmigaste och mest oemotståndliga sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som älskar när det händer mycket i ditt liv, men just nu är det lite väl mycket drama till och med för dig. En stor del till att det blir för mycket är att du är så känslomässigt inblandad i de här intrigerna att det sliter på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du talar om för en person att du verkligen uppskattar hen och det tolkas som en kärleksförklaring vilket inte alls var meningen. Nu måste du reda ut den här situationen innan den blir ännu värre. Försök att vara tydligare med vad du menar.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen kretsar kring en sak, men den förstoras upp till enorma proportioner och helt plötsligt är det en massa människor inblandade. Du vet inte riktigt hur det blev så här men du inser att hela problematiken har eskalerat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror att du är smart, men idag möter du en person som är ännu smartare än dig. Det handlar om att ni två tävlar mot varandra i något som inte ens borde vara en tävling utan ett samarbete och du känner att du är på väg att förlora.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite lugnare än inledningen på veckan även om du fortfarande är lite grinig på en kollega som du tycker har betett sig fel. Egentligen har hen inte gjort något det är bara det att ni har olika uppfattningar om hur ni ska agera i vissa situationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inser att det kommer bli en tung dag på många sätt. Du får ett positivt besked när det gäller jobbet med när det gäller det privata är det många turer hit och dit mellan dina vänner och du förväntas hänga med i allt som händer. Du känner att du inte har energi nog att engagera dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att säga en kollega men den tid ni har tillsammans är begränsad så det är bra om du utrycker dig klart och effektivt. Just nu tenderar du att linda in dina åsikter på ett sätt som gör att det lätt kan misstolkas.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där en intrig tar en helt ny vändning. Du är bara delvis inblandad i det här dramat och kan därför förhålla dig lite mer objektiv än vad vissa andra kan. Eftermiddagen handlar om ett fritidsintresse eller en sport.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons