Fredag 15/3

15 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lagom händelserik. Du har mycket olika saker på gång i ditt liv och du tycker att det är skönt att det händer något. Solen ger dig extra energi. Ett drama mellan två vänner gör dig trött. Det är som om de här personerna aldrig kan komma överens.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv och du har väldigt mycket att hinna med. Sjukdomar gör att du får ta på dig en roll som egentligen inte är din. Du axlar ett tungt ansvar just nu, men tack vare bra kollegor så lever du upp till rollen på ett föredömligt sätt. Kvällen blir lagom intensiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan tar på dig mer än du klarar av, men idag inser du att du accepterat för mycket jobb för att antingen göra det bra, eller komma hem i tid. Nu måste du fundera på vad som är viktigast för dig. Att leverera eller komma hem tidigt.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket känslor den här dagen. Du tycker väldigt mycket om en person men er relation är knappast smärtfritt. Idag lägger ytterligare ett missförstånd grunden för en konflikt mellan er. I den här typen av relationer är ärlighet A och O.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att iaktta din omgivning. Du har insett att det pågår en massa saker under ytan hos dina kollegor och det är ganska kul att vara åskådare. Själv har du också en del hemligheter som du inte vill dela med dig av innan du är mogen att ta konsekvenserna av att öppna upp dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag och en ännu mer intressant kväll. Du skjuter upp en hel del arbete till nästa vecka och det irriterar en kollega som har en högre ambitionsnivå än vad du har just nu. Kvällen bjuder på ett ganska konstigt sammanträffande.

Vågen 23/9-22/10

Det finns så mycket som kan gå fel den här fredagen, men det finns också mycket så kan bli så rätt om du bara vågar satsa. Just nu har du flera nyckfulla planeter i en gynnsam kombination vilket gör att vågskålen ofta tippar över åt ditt håll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar mycket kring vissa val som du gjort den senaste tiden. Det är ingen tvekan om att du gjort rätt men du har ändå dåligt samvete främst för en väns skull. Hen hamnar ofta i kläm mellan dig och andra personer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet inte hur du ska hantera en viss situation. Det har gått så långt att du hellre håller dig undan än att umgås med de personer som är inblandade i dramat även om det bara rör sig om en indirekt inblandning. Ikväll väljer du troligtvis att umgås med familjen eller ha en myskväll för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inser att det här på väg att hända saker men du har ingen aning om de proportioner som saker kan komma att ta. Du satsar hårt på ditt arbete och en hobby just nu så du har inte lagt märke till de strömningar som uppstått omkring dig den senaste tiden. Det blir en intressant fredags kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt glad att det här är den sista dagen på veckan. Det har varit en hel del arbete den senaste tiden så nu ser du fram emot att få sova ut den här helgen. Du är väldigt effektiv när det kommer till vissa typer av uppgifter och kan kanske komma ifrån lite tidigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du arg på riktigt. En vän provocerar dig och går för långt. Det är inte ofta som Fiskarna blir rasande, men idag så kan du inte hålla känslorna i styr. Du är arg, besviken upprörd och lite förolämpad. Kvällen blir minst sagt underhållande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons