Lördag 16/3

16 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen bjuder på en ordväxling mellan dig och en familjemedlem. Du tycker att hen ställer för höga krav på dig och hen tycker att du kunde prestera lite bättre än du gör just nu. Kvällen blir rolig och väldigt sen.

Oxen 20/4-20/5

Den blir en intensiv lördag som inte lämnar utrymme för at ta igen dig och vila. Eftersom du vet att det kommer att bli en stressig dag och en lång kväll så ser du till att vara laddad redan från morgonen. Kvällen bjuder på en ny och trevlig bekantskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om att vila ut och ta hand om dig själv Den senaste tidens stressande tar ut sin rätt och du har ett behov av att bara få vara den här dagen. Kvällen bjuder på en hel del utmaningar som har med ett fritidsintresse att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du har sett fram emot den här lördagen av olika skäl och den kommer att bli precis så rolig som du förväntat dig. Det blir full fart, skvaller och massor av skratt. Idag umgås du med de människor som du just nu tycker bäst om och det är det som gör den här dagen så perfekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en ambition att vara i centrum idag. Du vill synas och märkas och du sticker inte under stol med en del kontroversiella åsikter. Under dagen deltar du i en tävling av något slag och eftersom du är så laddad på det mesta just nu så kommer du troligtvis prestera bra. Kvällen blir förtrollande.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig undan på förmiddagen för att få lite tid att reda ut din minst sagt trassliga ekonomi. Om du bara lägger upp en budget och håller dig till den kommer du att få rätsida på dina räkningar inom ett par, tre månader.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och utvecklande dag där du lär dig hantera en helt ny form av maskiner. Du är oftast lättlärd om du bara lyssnar, så se till att vara uppmärksam. Kvällen kretsar kring sommarplaner och kring att planera en semester.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på humör för att göra tråkiga saker så du ignorerar dammråttorna hemma och hittar på något roligare istället. Det blir en lyckad lördag med en kreativ dag och en sen kväll. Det finns en möjlighet att möta intressanta människor den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du ladda för att umgås med dina vänner, men ditt humör pendlar fortfarande väldigt mycket. Du är lite ledsen att ingen av dina närmaste tröstar dig och säger att allt kommer att bli bra. Kvällen blir trots allt ganska trevlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på ett strålande humör. Du har klarat av en tuff vecka med tester, drama och en hel del jobb. Nu är du laddad för att ha kul och då är du helt oemotståndlig. Din torra humor och din härliga personlighet får dina vänner att må bra. Kvällen blir vild, men rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en härlig lördag att se fram emot. Den börjar med att du få vila upp dig ordentligt. Ett intresse som är relaterat till sport dominerar dagen men på kvällen är det vänner och fest som gäller. Under kvällen får du höra lite skvaller och du får träffa nya, trevliga människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tänker du visa att du kan vara lättsam och charmig. Det har varit lite för mycket turbulens omkring dig den senaste tiden så den här lördagen vill du bara ha kul, umgås med vänner och njuta av nuet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons