Söndag 17/3

17 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du att bara ta den lugnt och koppla av. Det har varit en hel del konflikter mellan dig och en familjemedlem, men idag känner du att ni har grävt ned stridsyxan, i alla fall för den närmaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att ta det lugnt, vila och inte göra någonting. Det har varit mycket både privat och på jobbet den senaste tiden så nu vill du bara få ägna dagen åt att vara med familjen och njuta av att slippa jobba.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trilskas när det kommer till en uppgift som du lovat en släkting att genomföra. Du tycker att den här typen av arbeten är jättetråkiga och därför försöker du skjuta upp det så länge som möjligt. Din släkting markerar att ditt beteende inte är okej.

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen dagdrömmer du en hel del. Du vill gärna vara med en vän, men hen har annat för sig och då orkar du inte riktigt göra någonting. Du inser att er vänskap har blivit det nav som ditt liv till vissa delar kretsar kring.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du lite dåligt samvete för att du pratat illa om en person som du egentligen tycker ganska mycket om. Du drogs med i det allmänna skvallret igår och då kanske du uttryckte dig lite klumpigt. Idag försöker du rätta till ditt misstag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte van vida att en vän är så uppmärksam och omtänksam som hen är idag. Den här personen brukar oftast vara lite nonchalant och fäller gärna ironiska kommentarer omkring sig. Därför blir du lite ställd när hen säger något som du kan uppfatta som en komplimang.

Vågen 23/9-22/10

Du sörjer att du inte är mer ekonomiskt lagt just nu. Även om du tycker det är enkelt med vardagsekonomi så verkar du ha svårt att få ihop dina egna siffror i slutet av månaden. Idag tar du experthjälp i form av en äldre släkting eller vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill gärna skylla ifrån dig när ett av dina misstag uppdagas idag men du inser att det bara kommer verka barnsligt. Istället erkänner du att du gjort fel och försöker rätta till det så gott du kan. Du känner dig väldigt vuxen och mogen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du beter dig ganska illa men du kan inte rå för att du reagerar så känslomässigt just nu. Månen gör dig väldigt känslig både för kommentarer, för hur personer agerar och du tolkar ofta saker negativt. Dina vänner blir lite irriterade och håller sig undan.

Stenbocken 22/12-19/1

Den blir en skön söndag som handlar om en hobby och om jobbet. Även om du är ledig så passar du på att läsa på lite och vissa uppgifter som du ska ta dig an under kommande vecka. Kvällen blir riktigt mysig och slö. Du får höra ett skvaller som får dig att le.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en hel del saker som du borde ta tag i idag men det har du ingen lust med. Du mår inte så bra så du vilar istället för att arbeta. Under dagen konfronterar du en vän eller släkting. Du vill höra hur hen tänker om framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du svårt att ta det lugnt även om du skulle behöva vila ut. Det handlar om att du känner dig rastlös och att du vill få klarhet i en viss fråga. Du söker svar, men du söker inte vid källan eftersom du inte vill dra till dig uppmärksamhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons