Måndag 18/3

18 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om ett projekt som du bör ro iland idag men som kan visa sig lite krångligare än du först trodde. Här gäller det att tänka utanför ramarna. Använd dig av den kreativitet som Månen skänker ditt tecken just nu.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att hålla ställningarna samtidigt som du planerar framåt. Det blir en bra dag där du fokuserar på det som är viktigt för dig. Kvällen handlar om att försöka övertyga en person om att hen är bättre än hen tror.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen bjuder på ett litet äventyr. Den börjar som vilken måndag som helst, men slutar med att du ger dig ut för att hitta inspiration på ett ställe som du i vanliga fall inte alls finner intressant. Du inser att det är din egna fördomar som hindrar dig att se nya möjligheter.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara effektiv samtidigt som du tillåter dig att arbeta i en behaglig arbetstakt. Det har hänt mycket den senaste tiden som gör att det snurrar en hel del tankar som rör privatlivet i din skalle just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar mycket den här måndagen. Du märker att det är en laddad stämning mellan två av dina vänner men du kan inte riktigt avgöra vad den innebär. Själv är du också förvirrad. Du vet vad du vill, men inte riktigt hur du ska nå målet.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en möjlighet att få pröva en uppgift som kräver både logik och kreativitet idag. Om du får den här chansen ska du inte hålla inne med dina talanger. Satsa allt på en gång så kan du visa både dina kollegor och dina chefer vad du går för.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig lite bortglömd idag. Dina vänner och din familj verkar lite riktigt märka att du inte är på topp och det gör dig lite ledsen. Du väntar på att någon ska fråga hur du mår men när inte den frågan kommer drar du dig undan för att få vara för dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen gäller det att göra så bra ifrån sig som omständigheterna tillåter. Du är inte på topp den här dagen så du behöver få chansen att arbeta i ett litet lugnare tempo. Kanske håller du på att dra på dig en vårförkylning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är hängig idag och risken är stor att du inte ens går upp ur sängen. Du håller tät kontakt med en vän för att se till att ni inte glider ifrån varandra när ni inte kan ses. Du har en känsla av att fast ni känns nära så är det något som håller på att förändras mellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar mycket den här måndagen. Det finns en person som är en ständig gåta för dig och du kan inte låta bli att analysera er relation, den ni nu har. Det kan vara just det att hen är så svårläst som gör dig fascinerad. Kvällen handlar om en sport.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker hjälpa en kollega att komma ikapp efter att ha halkat efter Det blir inte alls så som du tänkt dig. Istället för att din kollega blir glad över hjälpen så tycker hen att du tar över och lägger dig i saker du inte har med att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt förvirrad just nu. Det finn en massa starka känslor i ditt tecken just nu men du har svårt att säga vad det är du känner eller ens för vem du känner vad. Just när du tror att du börjar få koll så händer något som förändrar situationen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons