Tisdag 19/3

19 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du får höra ett rykte som det är värt att forska lite närmare i. det är en person som sitter på en massa information men som oftast är snål på att berätta något som ger dig den här vinken. Under eftermiddagen bestämmer du dig för att vara ärlig mor en kollega som är förvirrad över ditt beteende.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en ganska lugn dag där du äntligen kommer ikapp inom en hel del områden. Du har haft så mycket att göra den senaste tiden att du inte fått utrymme att vara så kreativ som du skulle vilja vara. Kvällen bjuder på en intressant vändning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har förstått att du gått över gränsen, samtidigt så tycker du att din vän är lite löjlig som hakar upp sig på en kommentar fälld i förbifarten. Du måste förstå att alla människor är olika känslig och att just den här vännen ofta tar illa vid sig av kritik.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är lite på din vakt den här dagen. Den senaste veckan har varit en känslomässig berg och dalbana även om du lyckas hålla de värsta dipparna för dig själv. Nu när du börjar hitta en balans så vill du inte riskera att bli så känslomässigt involverad igen.

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir bra. Du slår dig ihop med en kollega och ni skrattar mycket ihop. Du vet att ni är bra vänner, men du vill att ni ska bli ännu närmare, men samtidigt vill du inte skrämma hen eftersom hen verkar vara lite försiktig med allt för nära relationer. Du är på rätt väg att vinna hens hjärta.

Jungfru 23/8-22/9

Du visar hela ditt register av känslor idag. Du är allt från glad, ledsen besviken och överraskad på samma gång. Just nu har du en planetpåverkan som gör dig ovanligt emotionell och det kan bli lite mycket för dina kollegor att hantera.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan en person som ofta fäller sårande kommentarer utan att ens märka det. Hen är klumpig och inte särskilt diplomatisk, det vet du om men nu har hen nått en ny dimension av taktlöshet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra, men du är rastlös. Det är vår i luften och det ger dig alltid en känsla av att du missar något viktigt. Det blir många uppgifter som halkar efter på jobbet för att du har svårt att fokusera på det du har för händerna. Du planerar hellre framtiden än är i nuet.

Skytten 22/11-21/12

Du mår bättre den här dagen och kan du så går du till jobbet för det är en person du gärna vill träffa. Ni behöver prata om ett och annat innan situationen blir ohållbar. Du brukar inte vara bra på att öppna upp dig men idag låter du dina känslor flöda vilt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en märklig, rolig och annorlunda tisdag. Den börjar som vanligt, men efter lunch förändras helt plötsligt allt. Saker ställs på sin spets, du hamnar i ett drama som gör dig förvirrad och överraskad på samma gång. Eftermiddagen avslutas med en sanning som du aldrig förväntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Det blir en bra tisdag där du äntligen får möjligheten att komma ikapp med ett projekt som du ständigt ligger efter med. Under den här dagen lyckas du övertyga en kollega om att hen verkligen är fel person på fel plats. Hen förstör mer än hen bidrar till jobbet just nu.

Fiskarna 19/2-20/3rväntat dig.

Tisdagen blir en helt absurd dag för din del. Du har hamnat i ett Lars Noren drama utan slut och du vet inte hur du ska hantera den här situationen. Det viktigaste idag är att du är ärlig, både mot alla inblandade i dramat och mot dig själv. Våga lite på dina känslor och våga ta initiativ.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons