Onsdag 20/3

20 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är lite matt den här onsdagen. Det har varit mycket den senaste tiden och det verkar som du slarvat både med mat och med sömn. Kvällen blir lugn och skön. Du ställer in en aktivitet för att kunna ta igen dig lite.

Oxen 20/4-20/5

Du tar chansen att vara lite extra kreativ idag. Genom att tillåta dig att tänka utanför boxen levererar du mer än dina chefer förväntat sig. Det blir en bra och väldigt intensiv dag där du får nys om ett riktigt trevligt skvaller. Är det fin väder tillbringar du eftermiddagen utomhus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rasande på en släkting för att hen har hållit något viktigt för dig hemligt. Den handlar om något som indirekt påverkar både dig och din familj i längden. Din släkting ville bespara dig en massa oro innan hen hade alla fakta, men du tycker att hen har ljugit för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland är livet väldigt komplicerat och ibland är det väldigt enkelt. Idag slås du av en insikt som du egentligen vetat om en tid med som du förnekat hårt. När du äntligen erkänner det här för dig själv blir livet lite mindre komplicerat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en del oväntade vändningar. Ett rykte får dig att fundera och du agerar utifrån en känsla snarare än fakta. I just det fallet visar det sig att det är det bästa du kan göra. Din intuition leder dig helt rätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är effektiv och positiv idag vilket gör dig till en fröjd att jobba med. När du har den här inställningen som du har idag så kan du flytta på berg och åstadkomma underverk. Solen ger dig dessutom den extra energi du behöver för att orka vara det där lilla extra.

Vågen 23/9-22/10

Dagen går åt till att sammanställa olika fakta. Det kan vara något som rör jobbet men det kan lika väl röra sig om ett privat dilemma som du vill få bukt med en gång för alla. Kvällen handlar om idrott och om att prestera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite lat idag, det får du erkänna för dig själv. Du är trött och gör inte mer än nödvändigt för att inte hamna efter på jobbet. En kollega blir irriterad på ditt makliga tempo och det finns en risk att hen säger ifrån på skarpen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du förtjusande charmig och du lindar alla kollegor kring dina fingrar. Du vet precis vilka knappar du ska trycka på för att få dina kollegor att bli samarbetsvilliga. En person är inte lika lättcharmad som de övriga. Hen har redan en favorit och den personen är inte du.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du svårt att fokusera. En kollega beter sig lite underligt och handen på hjärtat, du har en känsla av att du själv beter dig lite underligt tillbaka. Ni två har en märklig relation som ni borde ta tag i men som båda är fega för att konfrontera.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om mål och om hur man ska nå dem på bästa sätt. Du är effektiv, men samtidigt så vågar du vara kreativ och lite busig. Du inser att både du och dina kollegor mår bra av en mer avslappnad miljö. Det bidar till att ni alla mår bättre.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet varken ut eller in just nu. Du har hamnat i en situation där du inte riktigt kan slappna av och vara dig själv. Det finns en påtaglig spänning mellan dig och en kollega. Den behöver inte vara negativ utan kan vara tvärtom väldigt spännande, men den försvårar vardagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons