Torsdag 21/3

21 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen vill du göra rätt för dig och därför så försvarar du en person som hamnar i bråk med en kollega. Du vet att det är lätt att hacka på den här personen så därför ställer du dig på hens sida även om du inte anser att hen har rätt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en kreativ och rolig dag. Du utvecklar ditt sätt att tänka och kreera. För dig är det viktigt att hitta inspirationen utomhus och det gör du idag. En kollega kommer med ett förslag som du inte kan motstå.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många om och men den här torsdagen. Mycket handlar om en tvekan från din sida. Du är så mån om att saker ska bli rätt att du nästan blir lite handlingsförlamad. Tänk på att vissa saker kan man rätta till efteråt om det blir lite fel från början.

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker inte ens låtsas att du bryr dig när en chef försöker få dig att bli entusiastisk över ett projekt. Du har sagt ifrån redan från början att du inte gillar den här typen av uppgifter så du tänker inte spela med bara för att göra din chef glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig omsvärmad av många just nu och det trivs du med, men det finns bara en person som betyder något speciellt för dig. Visa den personen lite extra uppmärksamhet idag. Allt flirtande med dig kan göra hen lite reserverad och svartsjuk.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lite stressig men den inleds ganska lugnt. Du har svårt att fokusera på morgonen för det är ett privat problem som upptar det mesta av dina tankar. Tack vare din ineffektivitet på förmiddagen blir eftermiddagen lite mer krävande, du har vissa uppgifter som du måste hinna med idag.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker att luska lite i vad en kollega tycker och tänker om en viss person, men hen tiger som muren. Du kan inte locka fram någon information varken med diplomati, list eller förtäckta hot. Det är bara att inse att du får ta reda på något annat sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något retfullt över ditt tecken just nu. Du tycker om att smågnabbas med en kollega trots att hen blir väldigt frustrerad. Det är just det att hen är så lätt att irritera som gör hela situationen så lustig. Kvällen handlar om ett löfte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir arg på en kollega för att hen nonchalerar dig och då markerar du det med att gå undan och bli sur snarare än med att säga ifrån. Du har svårt att visa att du blir arg på den här personen, när hen trycker på fel knappar blir du istället ledsen och sårad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du står som ett levande frågetecken den här dagen. Du hamnar mitt i en konflikt utan att egentligen veta hur det går till. Två av dina vänner bedriver ett kallt krig med dig i mitten. En annan kollega visar dig extra omtänksamhet idag. Du blir lite extra glad för den här personens uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en del frågor att reda ut den här torsdagen, men inget som du inte gjort förut så det borde gå ganska smärtfritt. Du han en bank av gedigen kunskap med dig och du använder dig av den och av din förmåga att hitta på innovativa lösningar på olika problem. Kvällen kretsar kring en släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen inser du att du beter dig löjligt mot en kollega. Hen förstår inte varför du är irriterad på hen så du kan antingen förklara dina känslor eller sluta sura. Under dagen får du höra något som gör dig både orolig, förväntansfull och glad på samma gång.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons