Fredag 22/3

22 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på ett av dina största intressen så den blir väldigt lyckad. På dagen längtar du bara efter att få gå hem och när kvällen väl kommer så uppfyller den alla dina förväntningar och lite till. En kollega ger dig en hint om något som kommer att ske i nästa vecka.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en kort och intensiv arbetsfredag. Du försöker att hinna med så mycket som möjligt innan du tar helg, samtidigt som du är realistisk i din planering av dagen. Kvällen bjuder på god mat, trevligt sällskap och en hel del skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Bli inte arg för att du inte hänger med idag. De övriga som du jobbar med har mer erfarenhet än dig och därför snappar de upp den här typen av information bättre. Kvällen blir mysig snarare än festlig. Den kan även involvera sport av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken över att du inte lyckas häva ur dig det du vill ha sagt idag. Du är så rädd för det svar du kan få att du hellre håller dina känslor inombords än att riskera ett nej. Ikväll umgås du gärna med både nyare och äldre vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir härlig, rolig och väldigt kreativ. Du umgås mycket med en av dina favoritpersoner och det gör dagen ännu bättre. På kvällen vill du gärna träffa en person som är upptagen med annat den här kvällen och det gör att luften går lite ur dig. Du nöjer dig med en hemmakväll.

Jungfru 23/8-22/9

Ta egna initiativ idag, det behövs om du ska komma vidare i ett projekt. Du har förlitat dig lite väl mycket på en kollega och hens kompetens, men nu när du synar din kollega i sömmarna så märker du att det är mycket prat och mindre kunskap i den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara beredd på det oförutsägbara och om att våga vara annorlunda. Du tar ett initiativ på jobbet som till en början väcker negativ reaktion men tack vare din envishet och din förmåga att prata för det du tror på så lyckas du omvända dina kollegor.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är inge idé att du blir arg på en kollega som är slö idag. Hen kommer ändå inte att bli mer effektiv bara för att du skäller på hen. Det är bara att inse att alla, inklusive dig själv har bra och mindre bra dagar. Det här är en av din kollegas mindre bra dagar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lite konstig fredag. Du tar, ett för dig, modigt initiativ, men det betalar sig inte på det sätt som du hoppats. Även om resultatet blir annorlunda mot det du ville så inser du att det kanske ändå är det bästa som kunde ske. Kvällen handlar om ett förtroligt samtal med en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig med lite stressig fredag. På jobbet är det en hel del krav på dig att du ska lyckas inom vissa områden. Du gör bra ifrån dig, men du är ändå lite besviken att du inte var ännu bättre. På kvällen är det vänner, mat och fredagsmys som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn och skön fredag för din del. Du stressar inte utan gör en sak i taget men får ändå en hel del gjort. På kvällen är det nöjen, nöjen och mer nöjen som gäller. Det blir en härlig men lite för sen kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Saker börjar utkristallisera sig för dig och du inser att du är på väg att begå ett fruktansvärt misstag. Genom att skjuta en viss person på avstånd så driver du hen närmare en konkurrent och det är egentligen det sista du vill. Nu måste du försök rädda situationen innan det är för sent.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons