Lördag 23/3

23 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att vara ute så mycket som du kan. Det blir en härlig dag där fokus ligget på nöjen, vänner och på att bara ha kul. Idag försöker du att dela ett intresse med en vän, men hen är inte lika passionerat intresserad av ämnet som du är.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket att göra idag, men du ser till att hålla ett bra tempo redan från början. Du vill inte halka efter och vara tvungen att stressa på slutet. Kvällen handlar om att träffa vänner, det kan vara att du har gäster, att du är bortbjuden eller bara ett informellt lördagsmys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar när en vän ger dig villkoren för ett projekt som du funderar på att ta dig an. Du inser att det kommer att binda upp dig under lång tid framöver. Samtidigt kan du inte låta bli att frestas av projektet eftersom det utmanar din kreativitet och ditt affärssinne.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Dagen kretsar kring en hel del aktiviteter. Det blir en intensiv dag och en lugnare kväll. Du har en del frågor som du skulle behöva få svar på men du är osäker på vem du ska fråga och när det är rätt tillfälle att lyfta ämnet.

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen funderar du en hel del. Du får många trevliga förslag på aktiviteter, men du är inte så sugen eftersom det finns något som saknas i alla förslagen. Kanske är det dags att du är ärlig mot dig själv och inser hur mycket en person har kommit att betyda för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Att vara för på kan vara dumt idag, men det är lika dumt att vara för passiv. Här gäller det att hitta en bra balans som får dig att komma framåt utan att trötta ut dig. Kvällen bjuder på en hel del roligt men harmlöst skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inte så mycket du kan göra för att påverka en viss situation just nu så det är bara att bita i det sura äpplet och vänta på ett besked. Under dagen kommer du att höra en del rykten. Ta ingen hänsyn till dem innan du vet alla fakta med säkerhet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen passar du på att skämma bort dig själv rejält. Det kan vara med god mat, något onödigt men lyxigt eller bara en lång och skön sovmorgon. För dig är det viktigaste att du får ta det lugnt när du väl är ledig.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir trevlig men ganska händelselös. Du vill göra massor a saker, men när du väl ska sätta igång så orkar du inte riktigt. Du är lite för trött för att aktivera dig utanför hemmet. På kvällen passar du på att prata med en vän om framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Inget går som planerat den här lördagen, men det är också en del av charmen. Idag så överträffar du dina egna förväntningar inom vissa områden. På kvällen hamnar du en situation där du tvingas vara väldigt social och du upptäcker att du faktiskt har trevligt. Ett överraskande besök får avsluta lördagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen bjuder på en hel del småprojekt, men bara saker som du tycker är roliga. Du verkar se fram emot den här kvällen och dina förväntningar lyfter ditt humör under dagen. Kvällen blir lika trevlig som du hoppats på, även om det tar en lite oväntad vändning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter beröm idag och du blir inte besviken. Din vän förstår vad du är ute efter och hen levererar mer än du förväntat dig. Även om du inte gör så mycket den här lördagen så är du på gott humör och den bli ändå väldigt trevlig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons