Söndag 24/3

24 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att ta igen dig. Du myser gärna hemma eller tar en långpromenad så länge inget blir för krävande. Under dagen passar du på att reda ut en del känslor som trasslat ihop sig. Du behöver tid att fundera över vad det är du egentligen vill.

Oxen 20/4-20/5

Att säga att du är trött den här söndagen är en underdrift. Du är helt utmattad och ett tag funderar du på om det ens är nödvändigt att kliva upp ur sängen. När du väl börjar röra på dig mår du bättre, men du känner i kroppen att du fortfarande inte är helt bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är dumt att tvinga fram ett beslut även om du är ivrig. Ett tvång kan leda till motsatt effekt och då blir du bara besviken. Lär dig att vara tålmodig även om det frestar på. Kvällen blir underlig ändå härlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska slarvig idag och det kommer du få äta upp innan kvällen. Du tappar, glömmer eller missar något som är viktigt för dig. En släkting blir lite sur på att du aldrig kan hålla rätt på dina saker, men hen är för snäll för att skälla på dig, hen hjälper dig istället att leta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är en möjligheternas dag om du bara tar chansen, är lite modig. Du längtar efter att få träffa en vän lite mer privat, men det verkar vara svårt att få till det på ett spontant sätt. Idag har du möjligheten att helt enkelt fråga om ni kan ses, bara ni två.

Jungfru 23/8-22/9

Du har ett gemensamt intresse med en bekant och du inser idag att det skulle bli både roligare, billigare och mer tidseffektivt om ni två slog er ihop. Nu funderar du på hur du ska presentera din idé så att det blir rätt. Du vill inte framstå som påflugen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något modigt i ditt tecken idag. Du tar ganska stora risker, men de betalar sig och du blir nöjd med resultatet. Under dagen tränar du gärna eller går ut och promenerar. För dig är det viktigt att få röra på dig för det är det bästa sättet att rensa huvudet på oro och tankar.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa respekt och att ta egna initiativ. Det blir en bra söndag där mycket av det du gör uppskattas av din omgivning. Under dagen får du möjlighet att vara kreativ ut över det vanliga. Du njuter av att låta din konstnärliga sida få blomma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara med familjen. Du planerar att göra ett lite dyrare inköp och då vill du gärna ha någon som står dig nära som smakråd och bollplank. Under dagen får du veta att en vän har gjort ett stort misstag och hen behöver hjälp att reda ut trasslet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är löjligt glad den här söndagen. Du har äntligen fått den fråga som du gått och väntat på och nu kan du andas ut med förvissningen om att dig magkänsla var rätt hela tiden. Eftermiddagen tillbringar du med en nära vän. Ni pratar om djupa, meningsfulla saker och det är skönt att kunna öppna upp sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att komma överens med en familjemedlem som börjar bli lite väl självständig. Även om hen fortfarande lyssnar på dina råd så använder sig hen sällan av de tips som hen får och det gör dig frustrerad.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det dags att ta tag i vardagliga saker som du helst inte vill göra men som du inte kan skjuta upp längre. Om du är effektiv redan från morgonen kommer du stöka undan alla måsten rätt så snabbt så du kan ägna eftermiddagen åt något som är trevligare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons