Måndag 25/3

25 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen har du fullt upp med en uppgift som inte bara är tidskrävande, den är också rätt så knepig och kräver din fulla uppmärksamhet. På kvällen tar du kontakt med en vän som du inte umgås med så ofta. Du har hör ett rykte som du vill konfirmera.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att fokusera på de små uppgifterna på jobbet. Det är så många detaljer som ska på plats och då gäller det att ha tungan rätt i munnen. Under dagen får du ett positivt besked från din arbetsgivare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte bli upprörd när en kollega förklarar sin ståndpunkt, du visste redan innan att hen gillar att gå emot strömmen, men att hen var så här envis anande du inte. Kvällen kretsar kring en hobby som både aktiverar dig och håller dina tankar ockuperade.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött och irriterad idag., Det blir inte bättre av att du saknar en kollega som inte är på plats. Hen brukar vara den enda ljuspunkten på de trista vardagarna och nu när hen är borta så har du ingen arbetslust alls. Ett glatt besked kan förändra dagen till det bättre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite svartsjuk på en vän för att hen har en närmare kontakt med en viss person mot vad du har. I det här fallet handlar det bara om att ha tålamod och att jobba för er vänskap. Den person du vill komma nära är blyg och har svårt att öppna upp sig.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att neka en vän hjälp även om hen inte brukar hjälpa dig. Du vet att du bara genom ett minimum av ansträngning kan förändra en hel del för din vän idag. På kvällen har du en del mindre projekt som du måste ta itu med.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker verkligen att anstränga dig idag. Du vill visa dina chefer att du kan mer än de tror men för att få deras uppmärksamhet måste du först väcka deras intresse och det gör du genom att gå emot strömmen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är din envishet som driver dig framåt idag. Du har ambitionerna att göra något extra, men inte riktigt krafterna att driva igenom din idé. Det verkar som du är lite hängig eller vårtrött just nu. På kvällen ägnar du dig åt en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir trevlig men lite tom. Du saknar en vän som är borta och fast ni har kontakt ändå så blir det inte riktigt samma sak som att ses live. På eftermiddagen försöker du få en annan vän att spendera tid med dig ensam men hen vill inte det av någon anledning.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska monoton och långtråkig dag där du ägnar dig åt att komma i form igen Är du hemma så är det vila och på jobbet är det mindre uppgifter som gäller.Du en sak i taget och försöka fokusera på detaljer snarare än på den stora helheten.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en relativt stressig inledning på dagen men en lugn avslutning. Du är väldigt fokuserad på att sy ihop alla olika delar till ett avslut på ett visst projekt men det kommer att ta både tid och ork från andra saker som också behöver din uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sen med det mesta idag men du bryr dig inte eftersom du känner att du inte riktigt har orken att stressa. Just nu har du svårt att motivera dig själv till hårt arbete. Du har till och med svårt att planera för framtiden, något du annars älskar att göra. Du brukar vara en riktig dagdrömmare.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons